Kamp: Brøndby IF – FC Basel

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,77

Spilstop: 4. august kl. 20:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Brøndby fik på fornem vis spillet sig videre i kvalifikationen til Europa Conference League. Det skete efter en imponerende 4-0-sejr hjemme på Brøndby Stadion mod polske Pogon Szczecin.

Næste opgave bliver dog en tand hårdere i form af schweiziske FC Basel. Denne gang starter man med kampen på Brøndby Stadion, inden der venter et returopgør i Schweiz.

Mens Brøndby har haft succes i Europa, har det set knap så godt ud i ligaen. Det samme gør sig dog gældende for Basel, der bestemt ikke er kommet flyvende fra start i denne sæson.

Vi regner med, at det bliver en ganske lige affære i Brøndby. Baseret på holdenes sidste par kampe vurderer vi, at det bør være gode muligheder for, at vi ender med at få begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Brøndby lage egentlig godt fra land i Superligaen med en 1-0-sejr over AGF. Derefter er det dog blevet til nederlag mod FC Nordsjælland og Silkeborg på henholdsvis 1-3 og 0-2.

Conference League-kampene mod polske Pogon Szczecin har dermed været det store lyspunkt. Det gælder selvsagt især hjemmekampen, som blev vundet med hele 4-0. Her scorede Simon Hedlund to gange, mens Mathias Kvistgaarden og Marko Divkovic også begge var på tavlen.

Brøndbys kommende modstander FC Basel er et hold, som mange kender for deres gode præstationer i Europa. I hjemlandet går det dog knap så godt for storholdet. De sidste par sæsoner er man blevet detroniseret af Young Boys og senest FC Zürich.

Basel har desuden ikke fået den bedste start på ligaen i denne sæson. Her har man i sine to første kampe spillet 1-1 med FC Winterthur, som er oprykkere, og Servette FC.

I deres anden runde kampe mod nordirske Crusaders var de da også alt andet end overbevisende. Her blev det til en 2-0-sejr hjemme og 1-1 i Nordirland.

FC Basel er dog stadig et stærkt hold, som bør kunne volde dette Brøndby-hold problemer. Det samme gør sig dog også gældende den anden vej rundt, og derfor siger vi, at begge hold kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Brøndby IF og FC Basel. Hos Marathonbet får man odds 1,77 på dette.