Dagens spilforslag og odds: The Seagulls slagter The Saints

Spilforslag hver dag

Kamp: Brighton & Hove Albion – Southampton
Spilforslag: 1
Odds: 2,80
Bookmaker: bet365

 

Odds på Brighton-sejr hos bet365

 

Der er tonsvis af kampe fra EFL Cuppen på programmet i dag. Vi har fundet frem til et Premier League-opgør, som vi synes lugter lidt af avancement til værterne. Brighton & Hove Albion tager således imod Southampton hjemme på Amex Stadium. Når man tænker på, hvor gode The Seagulls har været på eget græs samt hvor elendige The Saints har været på fremmed græs, så begynder det at ligne en sejr til Chris Hughton over Mark Hughes.

 

The Seagulls flyver højt for tiden

Brighton har virkelig gjort Amex Stadium til et fort. Det var da også derfor, at de ikke rykkede ned fra Premier League i sidste sæson. Rent faktisk har de ikke tabt på hjemmebane siden slutningen af marts måned, hvor de måtte se sig slået med 0-2 af Kasper Schmeichel og Leicester City. Siden den dag er det blevet til to uafgjorte og to sejre med en samlet målscore på 6-4. Som de fleste nok lagde mærke til, så slog de mægtige Manchester United for ni dage siden med 3-2 på en fantastisk flot første halvleg. Det viser meget godt, hvor godt de spiller foran deres egne fans.

Når Southampton ikke spiller på St. Mary’s Stadium så er de ikke særlig gode. Det er sådan set kun blevet til en sølle sejr i deres sidste syv udekampe, og det var mod nedrykkerne fra Swansea på sidste spilledag i 2017/18-sæsonen. Rent faktisk har de tabt mere end halvdelen af deres opgør på fremmed græs, og det kunne sagtens blive mere af samme skuffe i aften. The Saints er således kommet skidt fra land i ligaen, hvilket betyder, at de nok skal fokusere mere på Premier League end EFL Cuppen.

Derfor anbefaler vi at spille på, at Brighton & Hove Albion vinder kampen hos bet365. I skrivende stund belønnes det med odds 2,80.

 

Odds på Brighton-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.