Dagens spilforslag – Brighton og Everton kommer begge på tavlen

Kamp: Brighton & Hove Albion – Everton

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,95

Spilstop: 12. april kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Brighton var et af de hold, som i sidste runde kunne ånde lettet op, da Fulham endte med at smide en sejr væk mod Aston Villa. Det betyder, at Brighton fortsat har seks point ned til stregen med otte runder igen. Dermed er de dog stadig i allerhøjeste grad en del af nedrykningskampen.

Nu gælder det et møde med Everton, som stadig er med i kampen om top fire. De tabte dog skridt i sidste spillerunde, da de blot spillede 1-1 med Crystal Palace.

Vi regner med, at det bliver en medrivende kamp mellem to hold, som har brug for de tre point. Vi mener desuden, at der er gode muligheder for at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Brighton er som nævnt fortsat fedtet ind i nedrykningskampen. Det til trods er de faktisk inde i en god periode i og med, at deres sidste tre kampe har resulteret i seks point.

Her har man slået Southampton og Newcastle med henholdsvis 2-1 og 3-0. Derefter mødte the Seagulls Manchester United på Old Trafford. Here fik man en perfekt start, da Danny Welbeck efter 13 minutter scorede på sin gamle hjemmebane. Mål af Marcus Rashford og Mason Greenwood betød dog, at man måtte rejse sydpå uden point på kontoen.

Brighton har scoret syv mål i deres sidste fem kampe, hvilket kun fem hold har gjort bedre. Dagens modstander Everton har scoret i deres sidste tre kampe. Det er vel at mærke deres offensive profiler i form af Dominic Calvert-Lewin, Richarlison og James Rodriguez, som har scoret målene.

Vi mener, at Brightons gode offensive form krydret med de store profiler, som Everton har i deres angreb, gør, at begge hold ender med at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Brighton & Hove Albion og Everton. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.