Kamp: Brighton-Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen med mindst to mål (Manchester City -1)

Odds: 1,83

Spilstop: 11. juli kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Tingene er langt fra gået efter planen for Manchester City. Sidste sæsons mestre har blot vundet fire af deres seks kampe siden ligaens genstart. Nu skal de forsøge at forbedre denne statistik mod Brighton, der efterhånden synes at have sikret sig. Vi regner med en sikker sejr til City.

 

Derfor vinder Manchester City med mindst to mål

Manchester City lagde fremragende fra land med storsejre i deres to første kampe efter ligaens genstart. Herefter har de dog mildt sagt været svingende. City har nemlig tabt begge deres udekampe i Premier League, som er spillet siden denne vendte tilbage. Her er tale om nederlag til Chelsea og Southampton på henholdsvis 2-1 og 1-0.

På hjemmebane har der dog ikke være nogen slinger i valsen. Her er det blevet til fire sejre og en samlet målscorer på 17-0. Disse storsejre viser, at Guardiolas tropper bestemt ikke har sluppet tøjlerne. Deres resterende kampe er foruden Brighton mod Bournemouth, Watford og Norwich. Det er selv sagt alle kampe, som City må forventes at skulle vinde.

I forbindelse med deres seneste 5-0 sejr over Newcastle var det især David Silva, som imponerede med et mål og to assists. Historien om City gennem denne sæson har været, at spillerne har været gode til at dele målene mellem sig. Mod Newcastle blev de det første hold i Premier Leagues historie med fem spillere, som har scoret ti mål eller flere i løbet af en sæson.

Nu gælder det som nævnt Brighton, som efterhånden ligner et hold, som også skal spille Premier League til næste sæson. De har ni point ned til Aston Villa på 18. pladsen, så det ser ganske fornugtigt ud for dem. Dermed har de heller ikke det helt store at spille for mod City. Vi regner med, at dette bliver kampen, hvor City endelig vinder på udebane igen, og at de gør dette på overbevisende vis.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen mod Brighton med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette resultat.