Kamp: Brighton & Hove Albion – Chelsea

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 18. januar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Premier League byder endnu engang på et par midtugekampe. Det gælder blandt andet dette opgør mellem Brighton og Chelsea. Kampen er blevet rykket frem på grund af Chelseas deltagelse ved VM for klubhold.

Chelsea er midt i den største krise i tiden under Thomas Tuchel. Man har således blot vundet én af sine sidste seks kampe i Premier League. Samtidig er Manchester City stukket helt af i toppen af tabellen.

Nu gælder det så kampen mod Brighton, som sidste runde måtte gå frustrerede fra banen efter 1-1 mod rivalerne Crystal Palace. Det bliver bestemt ikke nogen let kamp for Chelsea. Vi regner da også, at det bliver en ganske målfattig affære.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Som nævnt er Chelsea havnet i en stor formmæssig krise. Det har selvsagt været katastrofalt med henblik på deres ambitioner om at vinde Premier League. Man er nemlig nu hele 13 point efter Manchester City efter, at begge hold har spillet 22 kampe.

Senest tabte Chelsea med 0-1 til netop Manchester City – et nederlag, som selvsagt var dyrt i topkampen. Nu handler det om at holde hold som Arsenal, West Ham, Tottenham og Manchester United på afstand.

Først gælder det denne svære udekamp mod Brighton. Brighton fik en fremragende start på sæsonen efterfulgt af en hård periode. Man har dog ikke tabt sine sidste fire kampe. Senest måtte man dog nøjes med skuffende 1-1 mod Crystal Palace.

Brighton have flere gode muligheder, men skarpheden manglede. Det er noget, som generelt har været et tema i de sidste par sæsoner. Defensiven gør det godt, men desværre scorer man meget sjældent mere end ét mål per kamp. Vi tror godt, at de kan også Chelsea fra at spille sig frem til mange store chancer, samtidig er det dog svært at se, Brighton skyde London-holdet i sænk.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Brighton & Hove Albion og Chelsea. Hos Marathonbet får man odds 1,93 på dette.