Dagens spilforslag og odds: Brighton taber for fjerde gang på stribe

Spilforslag hver dag

Kamp: Brighton & Hove Albion – Arsenal
Spilforslag: 2
Odds: 1,75
Bookmaker: bet365

 

Odds på Arsenal hos bet365

 

Brighton & Hove Albion er gledet længere og længere ned i Premier League-tabellen efter tre nederlag i træk til henholdsvis Burnley, Chelsea og Bournemouth. Nu skal de så møde Arsenal hjemme på Amex Stadium, og det bliver bestemt ikke nogen nem opgave. Unai Emerys mandskab kom nemlig tilbage på sejrssporet mod The Clarets på Emirates i lørdags. Her vandt de med 1-3 ved hjælp af to scoringer fra den gabonesiske goalgetter Pierre Emerick Aubameyang. Vi tror, at den brandvarme bomber sagtens kunne få netmaskerne til at blafre igen i dag.

 

Auba garner og Gunners sejrer

The Seagulls har haft en meget blandet sæson indtil videre med seks sejre, tre uafgjorte og ni nederlag med en samlet målscore på 20-26. Der er dog stadig et godt stykke vej ned til den faretruende nedrykningsstreg, så der er ingen grund til at tale om krise endnu. Også selvom de ikke har formået at skrabe et eneste point sammen siden den 4. december. Her lykkedes det dem at vinde med 3-1 over Crystal Palace på eget græs.

The Gunners kæmper en hård kamp om at komme ind i top fire, hvilket vil betyde, at de skal spille Champions League i næste sæson. Der er dog mange om buddet, og de må nøjes med en femteplads lige pt., da The Blues på fjerdepladsen har en bedre målscore end dem. Med en sejr i aften kan de dog sætte Maurizio Sarri og co. under pres. De spiller således først senere på Vicarage Road mod Watford.

Vi kunne sagtens se Pierre-Emerick Aubameyang i en matchvinderrolle, da han simpelthen er så kold og kynisk foran kassen. Efter vores bedste overbevisning så ender det med, at den gabonesiske goalgetter garner og Arsenal tager tre point på Amex Stadium.

Derfor anbefaler vi at spille på, Arsenal vinder kampen hos bet365. I skrivende stund giver det odds 1,75.

 

Odds på Arsenal hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.