Kamp: Brighton & Hove Albion – Arsenal

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 2. oktober kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Arsenal hentede i sidste weekend deres tredje Premier League-sejr på stribe. Det skete sågar hjemme på Emirates mod ærkerivalerne Tottenham. Nu gælder det så en svær udekamp mod Brighton & Hove Albion.

Holdet fra sydkysten har gang i en fænomenal sæsonstart og kunne i sidste spillerunde have spillet sig op på førstepladsen. Man måtte dog nøjes med et point i derbyet mod Crystal Palace, hvor man inden denne kamp indtager sjettepladsen.

Der er altså lagt op til et opgør mellem to hold, som har vind i sejlene. Vi regner da også med, at det bliver en underholdende affære på AMEX Stadium i Brighton, hvor vi siger, at det lykkes begge hold at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Brighton har vundet fire af deres seks kampe i denne sæson over Burnley, Watford, Brentford og Leicester. De resterende to mod Everton og Crystal Palace er henholdsvis blevet tabt og spillet uafgjort.

Defensiven har gjort det fornuftigt med fire mål indkasseret i løbet af de seks kampe. Det er dog som sådan ikke noget nyt i forhold til sidste sæson.

Dengang var Brightons problem, at de ikke var skarpe nok foran mål. Det lader det til, at man har fået ændret på i denne sæson. Her man blot én gang måtte gå fra banen uden at score. Det er franske Neal Maupay med sine fire mål, som har haft mål i støvlerne.

Efter nederlag i deres tre første ligakampe, har Arsenal som nævnt vundet deres sidste tre. Det er sket mod Norwich, Burnley og vigtigst af alt – Tottenham. De første to sejre var clean sheets mens man slog Spurs med 3-1.

Vi har tiltro til, at Arsenal igen kommer på tavlen mod Brighton. Samtidig mener vi dog også, at hjemmeholdet har kvalitet nok til at presse London-holdet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Brighton & Hove Albion og Arsenal. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.