Kamp: Brentford – Watford

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,76

Spilstop: 10. december kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter et London-opgør, når Watford tager en kort tur mod syd til Brentford. Begge hold har været meget ustabile på det sidste og har derfor brug for de tre point for at komme væk fra stregen.

Vi mener da også, at der er lagt op til en tæt kamp med Brentford som favoritter. De har dog haft meget svært ved at holde buret rent i denne sæson, og vi siger da også, at det kommer til at lykkes begge hold at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Brentford fik som bekendt en fremragende start på sæsonen med 12 point i deres første syv kampe. Siden da er det dog gået knap så godt for Thomas Franks tropper.

Man endte nemlig med at tabe de efterfølgende fire kampe på stribe. Her mødte man vel at mærke på papiret overkommelige modstandere som Burnley og Norwich.

Nu lader det til, at man med fem point i de sidste fire kampe har standset blødningen lidt. Nu gælder det mødet med Brentford, som ligger lige over stregen.

Watford har haft store problemer i forsvaret. The Hornets har nemlig ikke holdt buret rent endnu i deres indtil videre 15 ligakampe. I de fire kampe, som de har vundet, har de dog ikke scoret under tre mål i nogen af disse. Det er med andre ord et hold, som selv ingen problemer har med at score mål.

Det gør sig også gældende hos Brentford, som blot er gået fra banen fire gange uden at score i deres 15 kampe. De har dog lukket to eller flere mål ind seks gange. Det er med andre ord en kamp, hvor der børe være gode muligheder for at få en del mål at se.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Brentford og Watford. Hos Marathonbet får man odds 1,76 på dette.