Kamp: Brentford – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 23. april kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter en særdeles vigtig kamp for Tottenham, når der venter et London-opgør i Brentford. Spurs er fortsat på fjerdepladsen, men de er kun foran Arsenal på grund af bedre målscore.

De skal med andre ord bruge tre point. Brentford kan derimod spille uden det store pres. De er så godt som sikret endnu en sæson i Premier League, så de skal bare slutte sæson så godt af som muligt.

Derfor regner vi med, at der bliver tale om en relativt åben kamp på Brentford Community Stadium, hvilket bør passe begge hold ganske glimrende. Derfor siger vi også, at det bliver en ganske målrig affære.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Efter en periode med fire sejre på stribe kom Tottenham i sidste weekend ned på jorden igen. Det skete, da man hjemme mod Brighton tabte med 0-1.

Inden da havde man ellers som nævnt slået Brighton, West Ham, Newcastle og Aston Villa. I disse fire kampe fik man tilmed i alt scoret hele 14 mål. Man var uhyre skarpe – især i kampen mod Aston Villa, hvor Spurs stort set scorede på alle de chancer, som de havde, mens Villa ikke kunne ramme en åben ladeport.

Tottenham presses som nævnt fortsat bagfra af især Arsenal, som har samme antal point efter samme antal kampe. Derfor skal de bruge tre point i dag.

De møder et Brentford-hold, der som nævnt kan gå ind til kampen med vished om, at de er sikre på endnu en sæson i Premier League.

Derfor kan Brentford spille frit, hvilket de også har et fremragende setup til med folk som Eriksen og Toney. Det bør også passe Spurs godt, da det vil give mere plads til blandt andre Kane og Son.

Vi regner da også med, at det bliver en ganske målrig kamp med mindst tre scoringer.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Brentford og Tottenham Hotspur. Hos Marathonbet får man odds 1,90 på dette.