Kamp: Brentford FC – Manchester United

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 13. august kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester United fik langt fra den ønskede start på ten Hag-æraen. Man måtte nemlig i første kamp indkassere et 1-2-nederlag hjemme mod Brighton.

Nu venter en tur til Brentford, som i deres første kamp fik tanket selvtillid, da de vendte 0-2 til 2-2 ude mod Leicester.

Om man kan lide det eller ej, så er der altid store dansk fokus på Brentford. Det den bliver ikke mindre op til denne kamp, hvor Mikkel Damsgaard kan få debut.

Det er bestemt ikke udelukket, at Brentford kan slå Manchester United. Vi regner da også med, at det bliver en ganske åben og underholdende kamp, hvor der er ender med at falde mindst tre mål.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Det var som nævnt den noget nær værst tænkelige start for Erik ten Hag, da Manchester United kunne gå til pause nede med 0-2 mod Brighton.

Manchester United fik en livline, da argentinske Alexis MacAllister scorede selvmål midtvejs i anden halvleg, men det blev ved det ene mål.

Nu venter så en svær opgave ude mod Brentford. Brentford kom kort inde i anden halvleg bagud med 0-2 mod Leicester. De fik dog modsat United kæmpet sig tilbage. Det skete efter scoringer af Ivan Toney og Josh Dasilva.

Nu får Brentford tilmed yderligere en streng at spille på inden United-kampen. Danske Mikkel Damsgaard er nemlig ny dreng i klassen.

Der er lagt op til lidt af en debut for EM-helten mod et såret United-hold. Sidste sæson sluttede holdenes indbyrdes opgør 3-1 og 3-1 – begge gange i Uniteds favør. Vi regner med, at der atter kommer mindst tre scoringer – denne gang er det dog mindre sikkert, at det bliver med Manchester United som vinder.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem Brentford FC og Manchester United. Hos Marathonbet får man odds 1,83 på dette.