Kamp: Brentford – Manchester City

Spilforslag: Manchester City vinder kampen med mindst tre mål (Manchester City -2)

Odds: 1,90

Spilstop: 29. december kl. 21:15

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Manchester City er ikke til at stoppe for tiden i Premier League. De forsvarende mestre har nu vundet deres sidste ni Premier League-kampe på stribe. De sidste tre af disse er tilmed alle blevet vundet i overlegen stil.

Nu gælder det en tur til Brentford. London-holdet tabte senest 0-2 til Brighton og skal stadig bruge point for at komme væk fra bunden. Dem får de dog svært ved at hente mod Manchester City. Vi regner da også med, at topholdet igen henter tre sikre point i denne kamp.

 

Derfor vinder Manchester City kampen med mindst tre mål

Manchester City har som nævnt været været flyvende de sidste mange runder. I deres sidste tre kamp mod Leeds, Newcastle og Leicester har de i alt scoret vanvittige 17 mål, da disse henholdsvis endte 7-0, 4-0 og 6-3.

Det er naturligvis også værd at huske på, at disse mange mål er blevet scoret uden en traditionel angriber på toppen. Senest mod Leicester var det således Bernardo Silva, som indtog den position.

Han kom dog ikke på tavlen. Den var da også ganske ligegyldigt, da Raheem Sterling scorede to gange, mens Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez, Ilay Gündogan og Aymeric Laporte alle fik scoret en gang.

Nu skal den forrygende målform gerne fortsætte, når turen går til Brentford Community Stadium. Guardiola må ventes at foretage justeringer på holdet, hvilket kan betyde, at folk som Phil Foden, Gabriel Jesus og Jack Grealish får chancen fra start.

Samtidig venter der naturligvis en svær kamp for Thomas Franks tropper. Brentford var ikke skarpe nok i seneste kamp mod Brighton, da man ellers spilmæssigt var godt med. Vi regner da også med, at de får endnu et nederlag mod et City-mandskab i storform.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Manchester City vinder kampen med mindst tre mål (Manchester City -2). Hos Marathonbet får man odds 1,90 på dette.