Kamp: Brentford – Arsenal

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 13. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Thomas Franks Brentford begynder Premier League-tilværelsen med en hjemmekamp mod Arsenal. Det sker, når de to klubber mødes fredag den 13. på Brentford Community Stadium.

Efter vores mening er der lagt op til et interessant opgør mellem to London-hold med gode offensive kvaliteter. Vi regner da også med, at begge hold kommer på tavlen i løbet af kampen.

 

Derfor scorer begge hold

Arsenal har langt fra haft nogen optimal optakt til den nye sæson. Faktisk vandt man ikke en eneste af sine fire træningskamp frem mod den nye sæson.

Man lagde ud med at tabe 2-1 til Hibernian. Derefter mødte man de skotske mestre Rangers. Det endte 2-2, da Arsenal udlignede to gange ved nyindkøbet Nuno Tavares og Eddie Nketiah.

Derefter scorede Granit Xhaka det eneste mål i et 1-2-nederlag til Chelsea. I sidste træningskampe mødte man ærkerivalerne Tottenham. Det opgør vandt Spurs med 1-0.

Nu venter så en svær kamp mod Brentford, der sidste sæson vandt play-off i Championship. De var desuden det mest scorende ligahold med hele 79 mål i deres 46 ligakampe. Det var ikke mindst takket være angriberen Ivan Toney, som scorede hele 33 mål på vejen mod oprykning.

Brentford har haft en ganske udmærket optakt til sæsonen med sejre over Watford og Valencia. Derudover har man spillet 2-2 med Manchester United og tabt 1-0 til West Ham.

Det bliver dog interessant at se, hvordan Brentford defensiven håndterer tilværelsen i Premier League. Vi regner med, at de får det svært mod Arsenal. Samtidig har vi dog også tiltro til, at Brentford også kan gøre ondt på Arsenal. Derfor siger vi, at det vel lykkes begge hold at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Brentford og Arsenal. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.