Dagens spilforslag – FCK’s succes i Europa fortsætter

Kamp: Slovan Bratislava – FC København

Spilforslag: FC København vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 16. september kl. 18:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

FC København har fået en forrygende start på sæson i Superligaen såvel som Conference League. Nu gælder det så gruppespillet i sidstnævnte, hvor man skal en tur til Slovakiets hovedstad Bratislava.

FC København har endnu ikke prøvet at tabe i indeværende sæson, og det regner vi heller ikke med, at de kommer til mod Slovan Bratislava. Vi regner med andre ord med, at det bliver en sejr til københavnerne.

 

Derfor vinder FC København kampen

Efter otte runder af denne sæsons Superliga har FC København opnået 20 af 24 mulige point. Dermed indtager de også førstepladsen med to point ned til FC Midtjylland.

I weekenden hentede man en fornem 2-0-sejr ude mod Randers, som også har fået en fin start på sæsonen. Her var William Bøving og Jens Stage på pletten med målene.

Foruden succesen i Superligaen har FCK også imponeret i Europa Conference League. Her sendte man Torpedo Zhodino, Lokomotiv Plovdiv og Sivasspor ud. Tyrkiske Sivasspor blev tilmed sendt ud med samlede 7-1 efter en 5-0-sejr hjemme i Parken.

Nu gælder det så et møde med slovakiske Slovan Bratislava. De topper deres hjemlige liga efter seks kampe, hvori man har hentet 16 point og naturligvis er ubesejrede.

Man har dog ikke haft samme succes i Europa. Modsat FCK startede de nemlig i kvalifikationen til Champions League. Her røg man ud til Young Boys i anden runde. I kvalifikationen til Europa League røg man ud til Olympiakos med samlede 2-5.

Dette kan meget vel blive en nøglekamp for FCK, hvis de skal videre i turneringen. Vi regner som nævnt også med, at det lykkes dem at vinde kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC København vinder kampen mod Slovan Bratislava. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.