Dagens spilforslag – Brasilien vinder overbevisende mod Ecuador

Kamp: Brasilien – Ecuador

Spilforslag: Brasilien vinder kampen med mindst to mål (Brasilien -1)

Odds: 1,71

Spilstop: 5. juni kl. 02:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Brasilien har maksimumpoint efter deres første fire kampe i VM-kvalifikationen. Næste skridt på vejen mod VM i Qatar bliver et møde med Ecuador.

Ecuador har også fået en glimrende start med ni point fra deres første fire kampe. Vi regner dog med, at de kommer til kort mod Brasilien, som vi desuden siger sikrer sig en ganske overbevisende sejr på mindst to mål.

 

Derfor vinder Brasilien kampen

De første fire runder af den sydamerikanske VM-kvalifikation blev spillet tilbage i efteråret. Det resulterede som nævnt i fire sejre af fire mulige for Brasilien.

De lagde ud med at banke Bolivia med 5-0 hjemme. Bolivia er kendt for at være klart stærkest hjemme i La Paz, så det var ikke den store overraskelse, at de fik det svært i Brasilien. Her scorede Firmino to gange, Coutinho lavede et mål og en assist, mens Neymar lavede to assist.

Herefter fulgte en udesejr på 4-2 over Peru. Her var Neymar den store helt, da han lavede hattrick, mens Richarlinson også scorede. I næste kamp havde Brasilien store problemer mod Venezuela. Her lykkedes dog Firmino at score kampens eneste mål midtvejs i anden halvleg.

Den seneste af Brasiliens tre sejre kom mod Uruguay på udebane. Her var Arthur og Richarlinson Brasiliens målskytter.

Ecuador lagde ud med at tabe til Argentina. Derefter har man dog slået Uruguay, Bolivia og Colombia. Det bliver med andre ord bestemt ikke nogen let opgave for Brasilien.

Vi regner dog stadig med, at Neymar og resten af de brasilianske stjerner har for meget at skyde med til, at Ecuador kan forhindre dem i at vinde med mindst to mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brasilien slår Ecuador med mindst to mål (Brasilien -1). Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette væddemål.