Dagens spilforslag – Begge hold scorer ikke i Copa América-finalen

Kamp: Brasilien – Argentina

Spilforslag: Begge hold scorer? Nej

Odds: 1,68

Spilstop: 11. juli kl. o2:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Natten mellem lørdag og søndag venter et brag af en kamp, når Brasilien og Argentina mødes i Copa América-finalen. Brasilien er som bekendt på hjemmebane, når det går løs mod rivaleren fra Argentina.

Begge hold har gennem Copa América gjort det godt defensivt. Det regner vi også med bliver tilfældet i finalen, hvor vi siger, at mindst et af holdene ikke kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold ikke

Som nævnt har Brasilien gjort det glimrende defensivt indtil nu i turneringen. De har således blot lukket to mål ind i deres seks kampe. Det er kun Colombia og Ecuador, som har formået at score mod dem. Samtidig har man holdt buret rent mod Venezuela, Chile og to gange mod Peru.

Det er særligt i knockoutkampene, at forsvaret har været vigtigt. Kvartfinalen mod Chile og semifinalen mod Peru blev nemlig begge vundet med 1-0.

Navnene i den brasilianske defensiv er da også imponerende. Den består af Ederson på mål og Danilo, Thiago Silva, Marquinhos og Renan Lodi. Foran dem ligger Casemiro og Fred. Det er med andre ord spiller fra den absolut øverste hylde.

Argentina har tre clean sheets fra seks kampe. De har holdt buret rent mod Uruguay, Paraguay og Ecuador. Senest spillede man 1-1 med Colombia. Det var en kamp, hvor Aston Villas Emiliano Martínez var i topform, da han i straffesparkskonkurrencen reddede tre straffespark.

Forsvaret foran Martínez har ikke helt samme styrke, som det Brasilien besidder. De vil dog med garanti give alt for at holde Brasilien fra fadet.

Vi regner med andre ord med, at dette bliver en kamp, hvor holdenes defensive kvaliteter vil være i fokus. Dermed vil det bestemt ikke overraske os, hvis et eller begge hold ikke lykkes med at score i den ordinære spilletid.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Et eller begge hold scorer ikke i kampen mellem Brasilien og Argentina. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette væddemål.