Dagens spilforslag – Under tre mål i Superclásico de las Américas

Kamp: Brasilien – Argentina

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,66

Spilstop: 5. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er som altid et brag en kamp i vente, når de evige rivaler Brasilien og Argentina mødes. Denne gang er det i den sydamerikanske VM-kvalifikation, at det går løs.

Brasilien har efter de første seks runder endnu ikke smidt point, mens Argentina også er ubesejrede. Det har for vane at være ganske tæt, når disse nationer krydser klinger, og det regner vi også med bliver tilfældet denne gang. Derfor forudsiger vi, at der kommer under 2,5 mål i kampen.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Brasilien har som nævnt været flyvende i VM-kvalifikationen med lutter sejre. De har tilmed en samlet målscore på 16-2 i deres seks kampe. Det er med andre ord et hold, som er ret så svære at score mod.

Det samme gør sig mere eller mindre gældende for deres argentinske naboer. De har tre sejre og tre uafgjorte efter de første seks kampe og en samlet målscore på 9-5. De har altså ikke scoret helt så mange mål som Brasilien, men Argentina har heller ikke mødt Bolivia hjemme endnu, som er kvalifikationens klart letteste kamp.

Det er under to måneder siden, at Brasilien og Argentina sidst stod overfor hinanden. Dengang var det i Copa América, at det gik løs. Det endte som bekendt med en argentinsk sejr i Brasilien på 1-0 efter en scoring af Ángel Di María og endnu en stor præstation af Emiliano Martínez i det argentinske mål.

Lavt scorende kampe mellem disse hold er ingen sjældenhed, når man ser på de sidste opgør. Ser man på de sidste fem kampe, så er de fire endt 1-0 og den sidste 2-0 – tre sejre til Argentina og to til Brasilien. Vi regner med en en målfattig kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Argentina – Brasilien. Hos Onside Betting får man odds 1,66 på dette resultat.