Kamp: Bradford City – Harrogate Town

Spilforslag: Bradford City vinder kampen

Odds: 2,40

Spilstop: 12. oktober kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Der er lokalopgør i League 2, når Yorkshire-klubberne Bradford City og Harrogate mødes. Blot lidt over 30 kiloemter adskiller nemlig de to byer. Bradford er veletablerede i the Football League, mens oprykkerne Harrogate er i færd med deres første sæson i den fjerdebedste række. Bradford har fået en udemærket start på sæsonen, som vi tror fortsætter mod Harrogate.

 

Derfor vinder Bradford kampen

Da sidste sæson blev stoppet, manglede Bradford stadig ni kampe. De var blot fire point fra den syvendeplads, som giver en plads i play-off om oprykning til League One. Dermed var det altså en bitter pille at sluge for Bradford, at League Two ikke blev spillet færdig. Målet for i år må derfor også være oprykning.

Man har fået en hæderlig start med fem point fra sæsonen første tre kampe. Her er det blevet til uafgjorte mod Colchester United og Forest Green, mens man har slået Stevenage. Her har den store profil for Bradford været Lee Novak, som er har scoret tre gange på de sidste to kampe. Den 32-årige englænder scorede begge mål i 2-0-sejren over Stevenage.

Nu får han og resten af Braford-holdet besøg af Harrogate, som også har fem point. Det er dog værd at bemærke, at de har spillet fire kampe og ikke fem som Bradford. Harrogate har slået Southend, spillet uafgjort med Walsall og Port Vale og senest tabt til Bolton. Bolton var ellers i stor krise inden kampen mod Harrogate. Den i forvejen hårdt prøvede klub havde nemlig tabt sæsonens første tre kampe inden turen til Horrogate, hvor det altså blev til en 2-1-sejr til Bolton.

Vi mener altså, at der er mest, som tyder på, at Bradford og Lee Novak løber med de tre point hjemme på Valley Parade.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bradford City vinder kampen mod Harrogate Town. Hos Onside Betting får man odds 2,40 på dette væddemål.