Dagens spilforslag og odds: Farvel og tak til Lerager og Cornelius i EL

Spilforslag hver dag

Kamp: Girondins de Bordeaux – Zenit St. Petersburg
Spilforslag: 2
Odds: 3,30
Bookmaker: bet365

 

Odds på Zenit-sejr hos bet365

 

Det er bund imod top i Europa Leagues gruppe C, når Girondins de Bordeaux tager imod Zenit St. Petersburg hjemme på Matmut Atlantique. Værterne har tabt deres første tre kampe og står derfor noteret for nul point, mens gæsterne endnu ikke har tabt og har fået skrabet syv point sammen indtil videre. Vi føler os rimelig overbeviste om, at russerne sagtens kan tage fra Frankrig med endnu en sejr til samlingen og derved sikre sig avancement til knockout-runderne, der skal afvikles i februar næste år.

 

Endnu en fransk fadæse

Hjemmeholdet er inde i en mindre krise, da de ikke har smagt sejrens sødme siden den 7. oktober. Her lykkedes det dem at besejre Nantes med 3-0 på eget græs, men siden da har der virkelig ikke været meget at smile over i det sydvestfranske. Først tabte de 2-0 til Montpellier. Derefter måtte de sig slået med 2-1 af lige netop Zenit. I det efterfølgende opgør blev det til et 0-1-nederlag mod Nice, mens de spillede 1-1 med Lyon i lørdags. Vi har svært ved at se dem vinde i aften, og det ville heller ikke undre os, hvis de ikke får point ud af deres anstregelser.

Udeholdet har nemlig gjort det nogenlunde på det seneste. I søndags slog de således Akhmat Grozny med 1-0 på eget græs, og de har rent faktisk formået at hente imponerende 31 point i deres første 13 ligakampe. Det er nok til en klar førsteplads, og der er intet mindre end syv point ned til Lokomotiv Moskva på andenpladsen. Efter vores bedste overbevisning kunne russerne spare en spiller eller to i aften og stadig snuppe sejren. Vi sætter vores lid til, at de tager tre point og avancerer til knald eller fald-kampene.

Derfor anbefaler vi at spille på, Zenit St. Petersburg vinder kampen hos bet365. I skrivende stund belønnes det med odds 3,30.

 

Odds på Zenit-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.