Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Bolton

Kamp: Bolton Wanderers – Burton Albion

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,83

Spilstop: 6. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Oprykkerne Bolton Wanderers møder Burton Albion i League One. Burton lagde godt ud i denne sæson, men de sidste par kampe har kostet placeringer.

Ser man på Bolton, så er de efter en svingende start placeret i midten af ligaen. Begge hold har haft problemer med at holde buret rent, og vi regner da også med, at de begge kommer på tavlen i dette opgør.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Bolton opnåede sidste sæson oprykning fra League Two med en tredjeplads. Dermed er man tilbage i Englands tredjebedste række. Her har man fået en godkendt start og er placeret midt i tabellen.

Bolton lagde ud med et par målrige opgør mod MK Dons og AFC Wimbledon. Disse kampe sluttede nemlig begge 3-3. Herefter fulgte sejre over Lincoln City og Oxford United på henholdsvis 1-0 og 2-1. Derefter tabte man dog 1-0 til den anden store universitetsby – Cambridge.

Boltons seneste kamp var i EFL Trophy, hvor man fik oprejsning ved at slå League Two-holdet Port Vale med 3-2. Eoin Doyle, Nathan Delfouneso og Oladapo Afolayan scorede målene for the Trotters.

Nu gælder ligakampen mod Burton Albion. De fik en forrygende start med tre sejre på stribe mod Shrewsbury, Ipswich og Sunderland. Det gik dog galt mod to af oprykkerne, da man tabte 3-0 til Cambridge og spillede 1-1 Cheltenham. I EFL Trophy tabte man også 2-1 til MK Dons.

Nu møder de så endnu en af de fire oprykker i form af Bolton. Især Burton har efter deres gode start haltet lidt på det sidste. Burton lukkede blot et mål ind i sæsons første tre kampe men seks i de sidste tre. De har dog scoret i fem af seks.

Bolton har ligeledes lukket mål ind i fem af deres seks kampe og scoret i samme antal kampe. Derfor mener vi, at der er lagt op til en tæt kamp, hvor vi ender med at få begge hold på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Bolton Wanderers og Burton Albion. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette væddemål.