Kamp: Bologna FC 1909 – SSC Napoli

Spilforslag: SSC Napoli vinder kampen

Odds: 2,01

Spilstop: 17. januar kl. 18:30

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Trods en lidt ustabil periode er Napoli fortsat med i mesterskabskampen i Serie A. Hvis de fortsat skal være det, kræver det dog en sejr, når de skal en lang tur nordpå til Bologna.

Bologna med Andreas Skov Olsen ligger solidt placeret i midten af tabellen. De har dog blot vundet én af deres seneste seks Serie A-kampe. Vi regner da også med, at de får det svært mod Napoli, som vi regner med kan rejse hjem med de tre point.

 

Derfor vinder Napoli kampen

Napoli fik en fremragende start på sæson og indtog gennem lang tid førstepladsen i Serie A. Faktisk tabte man ikke før 13. spillerunde. Siden da har man dog blot vundet tre af otte kampe.

Der har dog været bedre styr på tingene på det seneste. Nok har man tabt til Spezia i for et par runder siden, men der har bestemt også været et par imponerende resultater. Her tænker vi først og fremmest på deres sejr over mesterskabskonkurrenterne AC Milan og det point, som man hentede ude mod Juventus.

I seneste runde vandt Napoli hjemme med 1-0 mod Sampdoria. Her blev Andrea Petagna helten med kampens enlige scoring. Samtidig lykkedes det David Ospina og forsvaret har holde buret rent.

Det giver selvsagt god moral inden dette møde med Bologna. Bologna havde en fremragende november, men derefter er det gået nedad bakke. Det er som nævnt blot blevet til én sejr i de sidste seks ligakampe. Senest tabte man med 1-2 til Cagliari, som ligger til nedrykning.

Det gør ikke kravet om en sejr til Napoli mindre. Og mindre end en sejr kan da heller ikke gøre det, hvis Luciano Spallettis tropper skal holde Inter i relativt kort snor. Vi tror da også, at Napoli trods, at de mangler et par profiler, kan slå dette Bologna-hold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Napoli vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,01 på dette.