Kamp: Bolivia – Chile

Spilforslag: Bolivia vinder kampen

Odds: 2,40

Spilstop: 1. februar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Når de er på udebane er Bolivia langt fra nogen skræmmende modstander. Det forholder sig dog helt anderledes, når de spiller hjemme i La Paz.

Derfor er der også lagt op til, at dette bliver en meget svær opgave for Chile, som er på jagt efter en plads ved VM. Begge hold tabte deres seneste kval-kampe, og vi regner med, at det bliver Bolivia, som rejser sig i dette opgør.

 

Derfor vinder Bolivia kampen

Disse hold mødtes tre gange sidste år, hvor det blev til to sejre til Chile samt en uafgjort. Fælles for alle disse kampe var dog, at ingen af dem blev spillet i Bolivia. Her har de nemlig traditionen tro været stærke og hentet 13 af 21 mulige point sammenlignet med blot to point fra udekampene.

Der er det særlige ved Bolivia, at deres hjemmebane Estadio Hernando Siles ligger i 3.637 meters højde. Disse mange højdemeter gør det naturligvis særdeles svært for udeholdene. De øvrige sydamerikanske hold har tidligere klaget over den fordel, som højdemeterne giver Bolivia.

Bolivias indtil videre eneste hjemmekamp i denne sæson var en 5-0-afklapsning af Trinidad & Tobago. Sidste år slog man Venezuela, Paraguay, Peru og Uruguay i La Paz.

Bolivia har fortsat et meget spinkelt håb om at kunne kvalificere sig til VM. det kræver dog en sejr her mod Chile, som inden denne kamp er et point foran hjemmeholdet.

Chile led i deres seneste kamp et 1-2-nederlag til Argentina, som allerede er kvalificerede til VM og spillede uden Lionel Messi. Derudover havde man et par dårlige resultater tidligere i kvalifikationen. Her tænker vi på fjerde spillerundes 2-1-nederlag i Venezuela og 1-1-kampen hjemme mod netop Bolivia.

Vi mener, at dette Chile-hold, som ikke er, hvad det har været kommer til at få en svær kamp i La Paz’ højder, hvor vi tror på succes på hjemmeholdet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bolivia vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,40 på dette.