Dagens spilforslag – Bochum slår Düsseldorf

Kamp: VfL Bochum – Fortuna Düsseldorf

Spilforslag: VfL Bochum vinder kampen

Odds: 2,85

Spilstop: 22. marts kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er lokalopgør, når Fortuna Düsseldorf skal en tur til Bochum, som også ligger i Nordrhein-Westfalen. Der er desuden tale om en topkamp mellem hold, som lå nummer et og seks inden denne runde med Bochum i spidsen af 2. Bundesliga.

Vi regner med, at det bliver netop Bochum, som ender med at tage de tre point i denne kamp. Bochum vandt desuden det første opgør mellem disse hold ret så komfortabelt.

 

Derfor vinder VfL Bochum kampen

VfL Bochum fører som nævnt 2. Bundesligaen. De har dog blot to point ned til Greuther Fürth på tredjepladsen, som kun giver playoff. Der resterer ni kampe, så Bochum skal holde ved, for at sikre den vitale oprykning til Bundesligaen, hvor man ikke har spillet siden 2009/10-sæsonen.

Det er tredje runde i streg, at Bochum møder en af rivalerne fra toppen. Først var der kampen mod Greuther Fürth. Denne blev vundet med 2-1 på udebane efter scoringer af Anthony Losilla og Robert Zulj.

I seneste kamp tabte de så 2-0 ude mod HSV. Det er dog værd at bemærke, at Bochums kantspiller Danny Blum fik direkte rødt kort efter blot 35 minutter ved stillingen 1-0 til Hamborg. Derfor var resultat altså ikke nogen enorm overraskelse. Det betyder formentlig, at Milos Pantovic skal erstatte ham.

Nu gælder det så Fortuna Düsseldorf, som er nedrykkere fra Bundesligaen. Düsseldorf skuffede også i deres sidste kamp hvor de fulgte en 3-1-sejr over Nürnberg op med 0-0 mod bundholdet SV Sandhausen.

Vi tror ikke, at skuffelsen mod Hamburg har sat sine dybe spor hos Bochum, da der som nævnt var en god forklaring på denne. De kan desuden se tilbage på første kamp mod Düsseldorf, som endte med en Bochum-sejr på 5-0.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: VfL Bochum slår Fortuna Düsseldorf. Hos Onside Betting får man odds 2,85 på dette væddemål.