Dagens spilforslag – Blackpool rykker op i Championship

Kamp: Blackpool – Lincoln

Spilforslag: Blackpool vinder kampen

Odds: 2,20

Spilstop: 30. maj kl. 16:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Den engelske fodbold-sæson nærmer sig hastigt sin afslutning. Inden da er der dog de vigtige playoff-opgør, som skal afvikles. I League One mødes Blackpool og Lincoln i finalen, hvor der er en plads i the Championship på højkant.

Blackpool var senest at finde i the Championship i sæsonen 2014/15. Lincoln City har derimod ikke været at i den næstbedste række siden 1960/61 – altså 50 år. Nu er de dog blot én kamp fra endelige at være tilbage.

Vi har dog største tiltro til, at det bliver the Tangerines fra Blackpool, som kan indløse billet til næste sæsonens Championships, mens Lincoln må vente lidt endnu.

 

Derfor vinder Blackpool kampen

Blackpool sluttede på tredjepladsen i League One. De var dog hele syv point fra den andenplads, som giver direkte oprykning. De sikrede sig andenpladsen med to sejre i de to sidste kampe mod Northampton og Bristol Rovers.

Herefter ventede to playoff-kampe mod Oxford United. Blackpool sikrede sig et fremragende udgangspunkt ved at vinde den første af disse med 3-0 i Oxford. Returkampen blev en mere rodet affære, som sluttede 3-3 – dog uden, at Blackpool nåede at være i problemer.

Nu gælder det så den vitale finale mod Lincoln. The Imps fik ikke den bedste afslutning på sæsonen med to point fra deres tre sidste kampe mod Hull, Peterborough og AFC Wimbledon. Det endte med at koste dem tredjepladsen, som Blackpool i stedet løb med.

Derfor mødte Lincoln Sunderland over to kampe i play-off. Den første af disse blev spillet på hjemmebane og vundet med 2-0. Herefter fulgte en nervepirrende affære i Sunderland, som resulterede i et 2-1-nederlag. Dermed var man videre med 3-2 samlet.

Denne sæsons øvrige to møder mellem disse hold har været særdeles underholdende. Det første af disse sluttede 3-2 til Lincoln, mens det andet sluttede 2-2.

Vi regner med, at det bliver endnu en tæt kamp, mellem Blackpool og Lincoln. Dog mener vi også, at Blackpool har det momentum, som skal til for sikre sig oprykningen til Championship.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Blackpool slår Lincoln. Hos Onside Betting får man odds 2,20 på dette væddemål.