Dagens spilforslag – Begge hold kommer på tavlen i Birmingham

Kamp: Birmingham City – Swansea City

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 2,05

Spilstop: 2. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Swansea har tabt deres sidste to kampe i træk. Dermed er man gået fra at være á point med Watford på andenpladsen til at være seks point efter the Hornets.

Derfor skal der snart point på kontoen, da slutningen på sæsonen så småt begynder at nærme sig. De første tre af disse point skal gerne komme mod nedrykningstruede Birmingham.

The Blues har dog vist, at topholdene ikke skal undervurdere dem. For to runder siden slog de eksempelvis Reading med 2-1 hjemme på St Andrew’s i Small Heath.

Vi regner med, at dette bliver en ganske tæt kamp, hvor vi får begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Swansea har som nævnt ramt en hård periode. Inden denne havde de hentet 10 point fra deres foregående fire kampe mod Stoke, Middlesbrough, Blackburn Rovers og Luton.

Herefter fulgte dog et nederlag til Bournemouth på hele 3-0. Her bragte danske Philip Billing Bournemouth foran allerede efter ni minutter spil. Kort før pausen gjorde et selvmål af Joel Latibeaudiere det til 2-0, inden Arnat Danjuma på oplæg af Billing gjorde det til 3-0 kort før kampens afslutning.

Senest tabte Swansea 1-0 til rivalerne Cardiff efter en scoring af Aden Flint. Dermed er landskampspausen kommet på et godt tidspunkt for Swansea.

Dagens modstander Birmingham kan være svære at blive klog på. De har haft en svær sæson, men de har for vane at hente de vigtige sejre, som holder dem på den rigtige side af stregen – senest de tre point mod Reading. De spillede faktisk også en fin kamp, da de senest tabte 3-0 til Watford.

Vi regner med, at Birmingham kan få scoret mod det kriseramte Swansea-hold. Samtidig mener vi dog også, at Swansea med folk som Conor Hourihane og André Ayew har kvalitet nok til at komme på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Birmingham City og Swansea City. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette væddemål.