Dagens spilforslag – Bilbao slår Getafe

Kamp: Athletic Bilbao – Getafe

Spilforslag: Athletic Bilbao vinder kampen

Odds: 2,30

Spilstop: 25. januar kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Athletic Bilbao har fået en stærk start på 2021. I ligaen har man slået Elche og tabt 3-2 til Barcelona. Der er dog i den spanske Super Cup, at den store succes er kommet.

Her slog man først Real Madrid i semifinalen. Det betød, at der var et trofæ på højkant, da man mødte Barcelona i Sevilla. Her trak baskerne som bekendt det længste strå og vandt deres tredje Super Cup.

Nu hedder næste modstander Getafe, som kommer efter et par succesoplevelser mod et par af La Ligas bundhold. Vi mener dog stadig, at Bilbao med det niveau de har vist indtil nu bør tage de tre point i dette opgør.

 

Derfor vinder Athletic Bilbao kampen

Athletic Bilbao er placeret på en beskeden 13. plads i La Liga. Som nævnt kommer man dog med en Super Cup i bagagen, som er vundet efter sejre mod ingen ringere end Real Madrid og Barcelona.

Her bør Bilbao have tanket godt med selvtillid, som uden tvivl vil komme dem tilgode i de resterende Liga Liga-kampe. Derudover er man også gået videre i Copa del Rey, hvor man slog Ibiza.

Som nævnt går Getafe ind til kampen med to sejre i streg. Disse er kommet mod Elche og Huesca, som begge er i den tunge ende af La Liga. Før disse sejre tabte man til Real Valladolid, som også ligger i bunden. I Copa del Rey røg man ud til Córdoba, som spiller i den tredjebedste række.

Vi mener, at Athletic Bilbaos store triumf i Super Cuppen viser, at der bør være niveauforskel, når Getafe kommer på besøg. Derfor siger vi, at denne kamp ender med tre point til hjemmeholdet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Athletic Bilbao slår Getafe. Hos Onside Betting får man odds 2,30 på dette væddemål.