Kamp: Brøndby IF – OB

Spilforslag: Brøndby IF vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 7. november kl. 18:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Efter en mildt sagt undervældende start lader Brøndby endelig til at have genfundet melodien i Superligaen. De regerende danske mestre har således hentet 13 af 15 mulige point i deres sidste fem kampe mod otte i de forrige ni.

Nu skal man forsøge at fastholde det gode momentum mod OB. Fynboerne har ikke vundet deres sidste tre kampe ligakampe og er nu fem point efter Brøndby. Vi tror, at Brøndby med endnu en sejr kommer til at udbygge det forspring.

 

Derfor vinder Brøndby IF kampen

Der er som nævnt endelig kommet gang i Brøndby. Deres sidste fem kampe mod AaB, Randers, Vejle, FCK og Viborg er endt med fire sejre og en uafgjort. Her har man altså mødt tre af fire hold fra top fire.

Senest blev det til en flot 1-0-sejr ude mod Viborg. Den blev sikret i kampens overtid af Brøndbys amerikanske midtbanespiller Christian Cappis efter oplæg af Simon Hedlund.

Til trods for den gode form er Brøndby dog stadig inden denne runde 13 point efter førerholdet FC Midtjylland. Der var dog blot tre point op til AaB på tredjepladsen. Der er med andre ord stadig masser at spille om for Niels Frederiksens tropper.

Derfor er kravet naturligvis, at der skal yderligere tre point ind på kontoen mod OB. OB startede oktober med at smadre Vejle med 6-0. Siden da er det dog blot blevet til to point fra de tre kampe mod Randers, Silkeborg og AGF. Her han desuden blot lavet to mål.

Det første møde mellem holdene sluttede 2-2 efter, at Brøndby ellers havde været foran med 2-0. Denne gang tror vi dog, at de har det, som skal til for at tage de tre point mod OB og dermed et stort skridt mod mesterskabsspillet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Brøndby IF vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,90 på dette.