Dagens spilforslag – To hold i krise mødes i Brøndby

Kamp: Brøndby IF – FC Midtjylland

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,71

Spilstop: 29. august kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er et møde mellem to hold i krise, når FC Midtjylland gæster Brøndby. Begge hold har i deres første seks kampe blot skrabet seks point sammen.

For FC Midtjyllands vedkommende har defensiven decideret sejlet. Brøndby har ligeledes haft deres problemer, når det kommer til at holde modstanderne fra fadet.

Der er dermed meget på spil i denne mandagskamp på Brøndby Stadion. Vi regner da også med, at det bliver en intens affære, hvor vi ender med at få begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Man skal blot kaste et blik på FC Midtjyllands seneste tre Superligakampe for at se, at de er i stor krise. Ulvene har her blot skrabet to point sammen og lukket voldsomme otte mål ind.

Man smed tilmed tre-måls-føringer mod begge oprykkere i form af Lyngby og AC Horsens. Senest var der så hjemmekampen mod AGF.

Her blev man ligesom hestene ved det nyligt overståede VM i ridesport trukket rundt i manegen. AGF kom foran efter en times spil ved Yann Bisseck, mens Mikael Andersson kort før tid fuldendte FCM-nedturen.

Det gik dog ikke meget bedre for Brøndby. De endte nemlig med at indkassere et sent mål i Aalborg, som resulterede i et 1-2-nederlag.

Her kom Mathias Kvistgaarden på tavlen for Brøndby, men mål af Allan Sousa og Mathias Ross sikrede en hjemmesejr til AaB.

Nu kan Brøndby så glæde sig over, at de er hjemme på Brøndby Stadion. Det bliver dog en svær kamp mod et FCM-hold, der trods deres defensive kvaler har scoret 13 mål, hvilket er flest sammen med FCK.

Vi tror dog også, at Brøndby kan gøre ondt FCM-defensiven, der også har lukket hele 13 mål ind.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,71 på dette.