Kamp: Brøndby IF – AaB

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 26. september kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Der er lagt op til en begivenhedsrig kamp på Brøndby Stadion, når AaB kommer på besøg. Gæsterne har fået en fremragende start på sæsonen, mens det fortsat halter for de regerende mestre.

AaB har vundet deres sidste tre kampe på stribe, hvor de tilmed har været ganske effektive foran mål. Nu møder de Brøndby, som også har været dygtige til at komme på tavlen men samtidig også har haft svært ved at holde modstanderen fra fadet. Vi mener da også, at der er gode muligheder for, at vi får en målrig kamp i Brøndby.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

Som nævnt har AaB været flyvende de sidste mange runde. Faktisk har man blot tabt én af de første ni spillerunder i Superligaen. I de sidste seks kampe er det blevet til 16 af 18 mulige point.

De sidste par kampe har som beskrevet været ganske underholdende. Her er det blevet til sejre over FC Nordsjælland, Viborg og OB på henholdsvis 2-1, 3-2 og 2-0.

Nu gælder det så turen til Brøndby Stadion. Brøndby har blot vundet én af deres første ni ligakampe. Det skete paradoksalt nok mod FC Midtjylland. Efter den sejr er det dog blot blevet til ét point fra kampene mod Silkeborg og SønderjyskE.

Det er desuden værd at notere sig, at kampen mod Midtjylland er den eneste, hvor det er lykkedes Brøndby at holde buret rent. Derudover er det også lykkes Brøndby selv at score i syv af ni kampe og mindst to mål i fire af de ni kampe.

Der med andre ord en del, som taler for, at vi har en underholdende kamp i vente på Brøndby Stadion.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i Brøndby IF – AaB. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette.