Dagens spilforslag – Under 2,5 mål i Energitek BGU Minsk-Gorodeya

Kamp: Energitek-BGU Minsk-Gorodeya

Spilforslag: Under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,64

Spilstop: 16. april kl. 16:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Energitek-BGU Minsk har fået er fremragende start på sæsonen. Holdet lå i bunden af den hviderussiske Premier League gennem det meste af sidste sæson. I år er der altså kommet andre boller på suppen. De skal forsøge at opretholde den gode start i en svær hjemmekamp mod defensivt stærke Gorodeya. Der er med andre ord ikke lagt op til den store målfest, når holdene mødes i Minsk.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Energitek-BGU Minsk kunne ikke have fået en bedre start på sæsonen, da de i første kamp på hjemmebane slog BATE Borisov med 3-1. Herefter fulgte en 1-0-sejr på udebane mod Rukh Brest og en 2-0-sejr hjemme mod FK Minsk. I seneste kamp blev der dog sat en stopper for Energitek-BGU Minsks gode stime. Her mødte man det andet tophold Torpedo Zhodino på udebane. Det endte med et 2-0-nederlag. Det ændrer dog ikke på, at det har været en fremragende sæsonstart. En del af grunden til dette er nyindkøbet Jasur Yakhshiboev. Han blev i vinters hentet på en lejeaftale i usbekiske Pakhtakor. Den usbekiske kantspiller har scoret tre mål og lavet en assist i sine første fire ligekampe for Energitek-BGU Minsk.

Til trods for, at de er på hjemmebane kommer Energitek-BGU Minsk på en svær opgave, når de tager imod Gorodeya. Gorodeya er nemlig yderst stærke, når det kommer til det defensive arbejde. I denne sæson er tre af de kampe, som de har været involverede i endt med én scoring, mens den sidste endte med hele to. Ser man tilbage på 2019-sæsonen, er det samme billede, som tegner sig. Her var de det mandskab, som var involverede færrest mål. Der var således i snit to mål per kamp med deltagelse af Gorodeya. Her scorede man 31 mål og lukkede 29 ind på 30 kampe. Derfor mener vi, at der er god grund til at tro, at Gorodeyas defensiv igen viser klassen mod Energitek-BGU Minsk.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Energitek-BGU Minsk og Gorodeya. Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette resultat.