Kamp: SL Benfica – Liverpool FC

Spilforslag: Der scores under 3,5 mål i kampen

Odds: 1,56

Spilstop: 5. april kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så er det blevet tid til at tage hul på Champions Leagues kvartfinaler. Her gælder det blandt andet opgørene mellem Benfica og Liverpool. Vi starter med opgøret i Lissabon.

Liverpool er ikke overraskende storfavoritter til at gå videre. Benfica viste dog i ottendedelsfinalerne, at man bestemt ikke må undervurdere dem. Vi regner med, at det ender med at blive en kamp, hvor der falder under fire mål.

 

Derfor scores der under 3,5 mål i kampen

Liverpool har i det store hele været ganske overbevisende i dette års Champions League. Deres hidtil eneste nederlag kom i seneste kamp mod Inter. Nederlaget på 0-1 var dog uden konsekvenser, da man havde vundet første kamp med 2-0.

Generelt rider Liverpool på en bølge af succes. I Premier League har man således vundet sine sidste ti kampe i træk. I weekenden blev det til en 2-0-sejr mod Watford.

Der er maksimalt scoret to mål i Liverpools fire seneste Premier League-kampe. I Champions League er der ikke scoret over tre mål i de sidste fem kampe.

Nu står de så over for Benfica. De havde en nedtur i weekenden, da man indkasserede et nederlag på 2-3 til Braga, og mesterskabet synes umuligt.

Der har dog været succes i Champions League. Man kom videre fra gruppespillet og slog Ajax ud med samlede 3-2 i ottendedelsfinalerne. Deres to sidste gruppekampe mod Barcelona og Dynamo Kyiv sluttede henholdsvis 0-0 og 2-0.

Vi regner ikke med, at de to hold kommer til at målamok i dette første af to opgør. Det bliver formentlig først og fremmest op til Benfica at hold Liverpool fra fadet. Det regner vi med, at de får minimum nogenlunde succes med.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem UD Las Palmas og CD Leganés. Hos Marathonbet får man odds 1,61 på dette.