Dagens spilforslag – Mindst tre mål i Lissabon

Kamp: S.L. Benfica – FC Midtjylland

Spilforslag: Der scores over 2,5 mål i kampen

Odds: 1,70

Spilstop: 2. august kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det var med hiv og sving, da det lykkedes FC Midtjylland at få spillet sig videre fra anden runde af kvalifikationen til Champions League.

Umiddelbart efter kampen valgte ledelsen så at fyre cheftræner Bo Henriksen. Dermed er det nu hans tidligere assistent Henrik Jensen, som styrer slagets gang.

Det gjorde han godt med en 5-1 nedsabling af OB i første opgør. Nu gælder det dog en mildt sagt noget sværere opgave i form af den portugisiske storklub Benfica.

Benfica har modsat FC Midtjylland endnu ikke taget hul på sæsonen. Det kan give Ulvene er lille fordel. Det bliver dog svært mod et Benfica-hold, som har set stærke ud i træningskampene.

Flere af disse har været ganske målrige, og vi har da også tiltro til, at det bliver tilfældet i aften på Estádio da Luz i Lissabon.

 

Derfor scores der over 2,5 mål i kampen

FC Midtjylland startede sæsonen med fire kampe uden sejr. Det blev til to gange 1-1 mod AEK Larnaca, 1-1 mod Randers og et 1-3-nederlag mod Silkeborg.

Det blev som nævnt for meget for ledelsen. På den korte bane har fyringen også fået den ønskede effekt. Det var nemlig et forvandlet FC Midtjylland-hold, der udraderede OB i Odense.

Her nettede Anders Dreyer to gange, mens Gustav Isaksen, Sory Kaba og Pione Sisto også alle fik scoret i den fynske ydmygelse.

Det er giver naturligvis et særdeles tiltrængt selvtillidsboost inden denne svære kamp mod Benfica. Benfica har foruden 37 portugisiske mesterskaber også vundet Europa Cuppen to gange tilbage i 60’erne.

Sidste sæson måtte man dog tage til takke med en tredjeplads i den hjemlige liga. Her sluttede man 11 point bag Sporting og hele 17 bag FC Porto.

Inden denne sæson har man solgt profilen Darwin Núñez til Liverpool. Det har dog stået fint til med målscoringen i de sidste træningskampe.

Benfica har spillet fem træningskampe. Her har man mødt Reading, Nice, Fulham, Girona og senest Newcastle. Det resulterede i lutter sejre og en samlet målscore på 17-5.

Dette er naturligvis noget helt andet end disse venskabskampe. Ikke desto mindre mener vi, at der er lagt op til et forholdsvist målrigt opgør.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 2,5 mål i kampen mellem S.L. Benfica og FC Midtjylland. Hos Marathonbet får man odds 1,70 på dette.