Kamp: SL Benfica – Dynamo Kyiv

Spilforslag: SL Benfica vinder kampen med mindst to mål (SL Benfica -1)

Odds: 2,01

Spilstop: 23. august kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Benfica tog sidste uge et stort skridt mod Champions Leagues gruppespil. Det skete, da man i Polen slog Dynamo Kyiv med 2-0.

Nu skal arbejdet gøres færdigt hjemme i Lissabon på Estádio da Luz. Det bliver selvsagt en svær opgave for de ukrainske gæster.

Dynamo Kyiv vil formentlig på et tidspunkt blive tvunget til at satse. Det regner vi med, at Benfica har den fornødne kvalitet til at udnytte.

 

Derfor vinder Benfica kampen med mindst to mål

Benfica har som nævnt sikret sig et glimrende udgangspunkt forud for dette returopgør. I runden inden spillede man sig i sikker stil videre med en samlet 7-2-sejr mod FC Midtjylland.

Første kamp mod Dynamo Kyiv måtte som nævnt spilles i Polen på grund af krigen i Ukraine. Her fik portugiserne en drømmestart, da Gilberto bragte dem foran efter knap ti minutter.

Inden pausen fik Gonçalo Ramos fordoblet føringen. Det var hans fjerde mål i de indtil nu tre kvalifikationskampe.

I den hjemlige liga er tingene også forløbet efter planen for Benfica. Her har man vundet sine første to kampe mod Arouca og Casa Pia med 4-0 og 1-0.

Man spillede ikke de netop overståede weekend. Her har Benfica nemlig fået lov til at sidde over, således, at de er helt friske til denne kamp.

Den ukrainske liga er også tilbage, men Dynamo Kyiv har endnu ikke været i aktion.

Ukrainerne skal som bekendt have scoret mindst to gange og samtidig holde Benfica fra fadet. Det bliver selvsagt en hård opgave. Benfica viste allerede i første kamp, at de er en tand bedre end Dynamo Kyiv.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: SL Benfica vinder kampen med mindst to mål (SL Benfica -1). Hos Marathonbet får man odds 2,01 på dette.