Dagens Spilforslag

Venskabskamp er altid svære at spå om, men i aftenens brag mellem Belgien og Spanien har vi dog alligevel et spilforslag klar. Vi tror nemlig på Belgien til odds 2.75 netop nu hos bet365.

Kampen kan ses på TV3 Sport 1 med kampstart kl. 20.45, og herunder kan du læse optakt til kampen samt se udvalgte odds på Belgien vs Spanien.

Spil på spilforslaget hos bet365.dk >>

 

Optakt: Belgien vs Spanien

Belgien levede ikke op til forventningerne i sommers, da holdet røg ud af EM i Frankrig mod Wales. Inden da havde Belgien ikke set specielt gode ud mod Italien og Sverige, men det blev dog til sejre over Irland og Ungarn. Det skulle dog ikke være for det ellers stjernespækkede mandskab, og nu har Belgien hyret en ny cheftræner i Roberto Martinez som sammen med sin assistent Thierry Henry skal forsøge at kvalificere holdet til VM i 2018.

Spanien har også fået nu træner efter del Bosque valgte at trække sig tilbage i sommers. Spanien havde nemlig også et skuffende EM i Frankrig, hvor det blev til exit mod Italien i 1/8-finalen. Ved slutrunden havde Spanien store problemer med at nedbryde Tjekkiets forsvar og tabte også til Kroatien i gruppespillet.

Andres Iniesta, som har været den bærende kraft på Spaniens succesfulde landshold de senere år, er ude med en skade og han kommer måske aldrig til at spille for Spanien igen. Målmand Iker Casillas er også droppet sammen med Pedro og Fabregas. Ind er kommet Diego Costa og Mata, som vender tilbage til holdet, og så er der gjort plads til unge folk som Saul Niguez, som kan få debut mod Belgien.

Spanien skal i gang med et bygge noget helt nyt op, da en stor del af holdet er blevet udskiftet af den nye træner Julen Lopetegui. Belgien kan bygge videre på det talentfulde hold, og vi tror Belgien er længere fremme i opbygningsprocessen end Spanien er i øjeblikket.

Til et flot odds på Belgien kan vi ikke lade vær at spille på hjemmeholdet i denne kamp. Belgien har et stærkt hold og Eden Hazard ser ud til at være i topform i øjeblikket, så det lugter altså lidt af en hjemmesejr her.

Spil på spilforslaget hos bet365.dk >>

 

Odds på kampen

Odds er altid genstand for ændringer, og herunder kan du se real time udvalgte odds på Belgien vs Spanien fra bookmakeren bet365.

Indlæser...
Indlæser...

 

 

bet365-580x330