Dagens spilforslag – Belgien spiller sig i kvartfinalen

Kamp: Belgien – Portugal

Spilforslag: Belgien går videre

Odds: 1,71

Spilstop: 27. juni kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der venter et brag af en kamp i Sevilla, når Belgien og Portugal mødes i EM’s ottendedelsfinaler. Belgien vandt Gruppe B, mens Portugal blev nummer tre i Gruppe F.

Portugal er som bekendt de forsvarende Europamestre, mens Belgien er blandt de store favoritter til at løbe med titlen her i 2021.

Vi har da også størst tiltro til, at det bliver Belgien, som spiller sig videre. Vi vil dog bestemt ikke udelukke, at det kan ske efter forlænget spilletid eller måske endda straffesparkskonkurrence.

 

Derfor spiller Belgien sig videre

Belgien af en af de tre gruppevindere, som lykkedes med at hente maksimum point i deres gruppe. Man lagde ud med en god 3-0 sejr ude mod Rusland.

Derefter ventede en svær kamp mod Danmark, hvor man til tider var presset i bund. Det lykkedes dog de belgiske verdensstjerner at få vendt et truende 1-0-nederlag til en 2-1 sejr.

I sidste kamp mødte man et finsk hold, som forsvarede efter bedste evne. I anden halvleg måtte finnerne dog strække gevær og se Belgien vinde med 2-0.

Det var generelt ganske overbevisende fra Belgien. Deres mest imponerende spiller vær ikke overraskende Inters Romelu Lukaku, som scorede tre mål i gruppespillet.

Nu venter så et møde med Portugal, som fik spillet sig videre, da man via to scoringer på straffespark mod Frankrig spillede 2-2.

Portugals defensiv har haft det svært mod de store nationer. I de to kampe mod Tyskland og Frankrig blev der i alt lukket seks mål ind.

Vi regner også med, at de kommer i problemer mod en storspillende Lukaku. Samtidig fik Kevin De Bruyne og Eden Hazard også vigtige minutter i benene, da de begge startede deres første kamp ved dette EM mod Finland.

Blandt andet derfor anser vi det for sandsynligt, at Belgien får spillet sig videre til kvartfinalerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Belgien går videre til kvartfinalerne. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette væddemål.