Kamp: Belgien – Italien

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 2. juli kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Førstedagen med EM-kvartfinaler byder blandt andet på en storkamp mellem Belgien og Italien. Det er to af favoritterne til at løbe med EM-guldet, hvoraf en altså må forlade slutrunden efter denne kamp.

Vi regner med, at der er lagt op til en spændende kamp mellem to hold, som har udvist stor offensiv styrke ved dette EM. Derfor siger vi også, at det ender med, at vi får begge hold på tavlen på Allianz Arena i München.

 

Derfor scorer begge hold

Belgien fik som ventet spillet sig videre fra gruppespillet med maksimumpoint. De lagde ud med en overbevisende 3-0-sejr mod Rusland. Derefter vandt 2-1 i den på forhånd formodede sværeste kamp mod Danmark. Sidste kamp blev en 2-0-sejr mod Finland.

Gennem gruppespillet var Romelu Lukaku den helt store oplevelse på det belgiske hold. Inter-angriberen lavede tre mål og var med i flere øvrige scoringer.

Derudover har Thorgan Hazard også imponeret. Han udlignede mod Danmark og scorede desuden Belgiens sejrsmål mod Portugal.

Nu gælder det også Italien, som også scorede massevis af mål i gruppespillet. Italienerne lagde også ud med en 3-0 sejr – her mod Tyrkiet. Derefter blev det stærke schweiziske hold også slået med 3-0. Man slog Wales med 1-0 trods talrige udskiftninger.

Italien kom dog overraskende nok i problemer i ottendedelsfinalen mod Østrig. Her skulle der forlænget spilletid til for at Italien kunne løbe med en sejr på 2-1.

Vi har indtil videre set mange målrige kamp i knockoutfasen. Her tænker vi naturligvis først og fremmest på 3-3-kampene Kroatien-Spanien og Frankrig-Schweiz.

Vi regner med, at dette bliver endnu en spændende kamp mellem to af EM’s stærke offensiver. Derfor siger vi også, at begge hold kommer på tavlen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Belgien og Tyskland. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette væddemål.