Kamp: Sevilla FC – Elche CF

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 2,31

Spilstop: 11. februar kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der venter en interessant kamp i La Liga, når formstærke Elche kommer på besøg hos Sevilla. Hjemmeholdet er fortsat på andenpladsen i La Liga. De skal dog til at vinde kampe igen, hvis de skal holde Real Madrid i kort snor.

De kommer dog på en hård opgave mod Elche, som ikke har tabt deres seneste fem kampe, hvor de har scoret i de fire. Vi regner med, at begge hold ender med at komme på tavlen i dette opgør.

 

Derfor scorer begge hold

Sevilla ligger som nævnt fortsat på andenpladsen i La Liga. De sidste tre kampe har dog kostet, da alle disse er blevet spillet uafgjort. Her har man mødt midterhold i form af Valencia, Celta og Osasuna, som har spillet henholdsvis 1-1, 2-2 og 0-0 mod.

Det betyder, at afstanden op til Real Madrid nu er på seks point. Ser man på scoringer, så går det ganske pænt for Sevilla. I deres foregående fem kampe scorede de blot seks mål. Her var man dog langt bedre til holde modstanderne fra fadet, da man blot lukkede ét mål ind i løbet af disse fem kampe.

Nu gælder det Elche, som har taget et hop op i tabellen med tre sejre og to uafgjorte. Deres seneste to kamp mod Real Madrid og Alavés har været ganske målrige med fire scoringer i hver.

Det blev 2-2 mod Real Madrid og en 3-1-sejr mod Alavés. Elche har hentet fem clean sheets i denne sæson, men de kommer til at få det svært mod Sevilla.

Sæsonens første kamp mellem disse to hold var en tæt affære, da det sluttede 1-1 i Elche. Vi regner også med, at begge hold kommer på tavlen her i Sevilla.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Sevilla FC og Elche CF. Hos Marathonbet får man odds 2,31 på dette.