Dagens spilforslag – Bayern vil være i målhumør mod Union

Kamp: Union Berlin-Bayern München

Spilforslag: Bayern München scorer over 2,5 mål

Odds: 1,83

Spilstop: 17. maj kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Bundesligaen er startet op igen. Det vil sige, at Bayern München kan optage jagten på klubbens 30. mesterskab. De er allerede godt i gang, da de har et fornuftigt forspring til forfølgerne. Skruen skal dog holdes i vandet, og derfor er det vigtigt for den tyske storklub, at de kommer godt i gang med en overbevisende indsats mod Union Berlin. Vi tror da også, at Bayern med deres offensive kvaliteter får skudt hovedstadsklubben i sænk.

 

Derfor scorer Bayern over 2,5 mål

Det kommer næppe som en overraskelse for mange, at Bayern München er det mest scorende hold i Bundesligaen. Bayern fromåede at scorer over 2,5 mål i 13 af sæsonens første 25 kampe. Det er især fra midten af december og frem, at Bayern München har fået netmaskerne til at blafre. I Bayern Münchens seneste 11 kampe har man scoret mere end 2,5 mål i otte af disse. I fem af disse kampe har man sågar scoret fire mål eller flere.

Det er især den polske superstjerne Robert Lewandowski, som har bidraget til målscoringen. Den 31-årige angriber har scoret 25 mål på 23 kampe. I sine sidste ni kampe inden ligaen gik på pause scorede Lewandowski ni mål. I Champions League har han haft endnu mere fart på med 11 mål på seks kampe. Foruden Lewandowski har Bayern München også offensive spillere som Thomas Müller, Serge Gnabry og Philippe Coutinho, som kan støde til med mål.

Oprykkerne Union Berlin har faktisk været ganske fornuftige i defensiven. Det er dog glippet for dem et par gange. Værst gik det i udekampen mod Borussia Dortmund, da man tabte med 5-0. I sæsonens første kamp tabte man desuden 4-0 til RB Leipzig. I sæsonens første opgør mod Bayern München endte man med at tabte 2-1. Vi tror, at Bayern München kommer til at give Union endnu en lussing.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bayern München scorer over 2,5 mål. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette resultat.