Dagens spilforslag – Sikker sejr til Bayern i Super Cuppen

Kamp: Bayern München – Sevilla

Spilforslag: Bayern München vinder kampen med mindst to mål (Bayern München -1)

Odds: 1,80

Spilstop: 24. september kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Bayern München har fejet al modstand af banen gennem de sidste godt og vel ti måneder. I samme periode har man vundet tre trofæer. Nu ham muligheden for at føje endnu en pokal til den allerede enorme samling. Her møder Bayern sidste sæsons vindere af Europa League – Sevilla i Super Cuppen. Vi regner med, at Bayerns overbevisende præstationer fortsætter mod Sevilla.

 

Derfor vinder Bayern München med mindst to mål

Man skal som nævnt tilbage til starten af december for at finde Bayerns sidste nederlag. Siden da har man vundet 31 kampe og blot spillet én uafgjort. Den seneste sejr i rækken kom i denne sæsons første kamp. Her udraderede man Schalke 04 med 8-0 i første runde af Bundesligaen. Her scorede Serge Gnabry hattrick, mens Leon Goretzka, Robert Lewandowski, Thomas Müller, Leroy Sané og Jamal Musiala alle et mål hver.

Det var selvsagt et voldsomt resultat. Schalke har ganske vist været elendige og ikke vundet i omkring otte måneder, men storsejre er ikke noget nyt for Bayern. Dem havde man en del af i Bundesligaen og Champions League. Den mest omtalte er selvfølgelig 8-2-sejren over Barcelona i Champions Leagues kvartfinaler.

Nu står Bayern som nævnt igen overfor en spansk modstander, når man i Super Cup-finalen møder Sevilla på Puskás Aréna i Budapest. Sevilla har modsat Bayern endnu ikke startet deres sæson. De har ikke haft det store held i Super Cup-finalen, som har stået i fem gange. Man vandt den første af disse tilbage i 2006, men siden da har man tabt fire gange i streg. Seneste nederlag vi 2016, hvor man tabte 3-2 til landsmændende Real Madrid.

Vi mener, at Bayern München har for meget at skyde med til, at Sevilla kan stå imod. Derfor tror vi på endnu en sejr til den sydtyske maskine.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bayern München slår Sevilla med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,8o på dette væddemål.