Dagens spilforslag – Målrig kamp mellem Bayern og Schalke

Kamp: Bayern München – Schalke 04

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål

Odds: 1,60

Spilstop: 18. september kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Bayern München vandt sidste år deres 30. mesterskab, DFB-pokalen og Champions League. Der var med andre ord mildt talt tale om en godkendt sæson. En af de ting, som kendetegnede den sæson var, at man scorede massevis af mål. Nu starter en ny sæson, hvor første opgave bliver Schalke 04.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

Bayern München har ikke tabt deres seneste 31 kampe. Her er det tilmed blevet til 30 sejre og blot én uafgjort. Det vil sige, at Bayern ikke har tabt siden den 7. december 2019, hvor man blev slået med 2-1 af Borussia Mönchengladbach. Deres seneste kamp var som bekendt 1-0-sejren i Champions League-finalen mod PSG, hvor Kingsley Coman scorede sejrsmålet.

Finalen var dog ikke et retvisende billede på Bayerns sæson, hvor der blev scoret ufatteligt mange mål. Det var i særlig grad Robert Lewandowski, som var helt ustylig. Den polske angriber scorede vanvittige 55 mål i sine 47 kampe. Det skal blive interessant at se, om Lewandowski kan holde samme snit i den nye sæson.

Ligeså fantastisk som Bayerns sidste halvdel af sæsonen var, ligeså elendig var Schalkes. Efter første kamp efter vinterpausen indtog Schalke femtepladsen i Bundesligaen og var blot  tre point efter Bayern. Herefter vandt man ikke én eneste af sæsonens efterfølgende 16 kampe! Det blev til seks uafgjorte og altså ti nederlag. Der blev vel at mærke scoret over 3,5 mål i fem af disse nederlag. Man tabte eksempelvis til Bayern München med hele 5-0, hvilket kickstartede nedturen.

Bayerns evne til at score tonsvis af mål kombineret med Schalkes evne til at lukke dem ind gør, at vi mener, at der er gode chancer for en målrig affære.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i kampen mellem Bayern München og Schalke 04. Hos Onside Betting får man odds 1,60 på dette spil.