Dagens spilforslag – Lewandowski lyner i Champions League-finalen

Kamp: PSG – Bayern München

Spilforslag: Robert Lewandowski scorer i kampen

Odds: 1,60

Spilstop: 23. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Med sine fem scoringer på blot ni kampe har Robert Lewandowski været den helt store profil i dette års Champions League-turnering. Polakken har gang på gang imponeret, og nu gælder det finalen mod PSG. Vi regner da bestemt også med, at den 31-årige angriber også scorer i denne store kamp.

 

Derfor scorer Robert Lewandowski i kampen

Robert Lewandowski har scoret intet mindre en 15 mål i sine ni Champions League-kampe. Over hele sæsonen er han på 55 mål i 46 kampe. Med så vild en statistik er det ikke overraskende, at han har scoret alle sine ni Champions League kampe.

Værst gik det ud over serbiske Røde Stjerne, mod hvem Lewandowski scorede hele fire mål i Bayerns andet møde med serberne. Lewandowski har desuden scoret to mål tre gange i Champions League. Senest var i anden kamp mod Chelsea.

Bayern har som hold vist, at deres offensiv er frygtindgydende. I løbet af deres ti Champions Leauge-kampe har de blot én gang scoret under tre mål. Fire gange har man scoret fire mål eller flere. De har foruden også Serge Gnabry, som har scoret ni mål i ni kampe i løbet af dette års Champions League-turnering. Thomas Müller har også vist, at han er topform, så Lewandowski kan vente sig godt med støtte.

Lewandowskis 15 gør naturligvis, at han er turneringens topscorer. Han er desuden blot to mål fra Cristiano Ronaldos rekord fra 2014. Dengang spillede Ronaldo dog én kamp mere, end Lewandowski kommer til i år. Med to mål i finalen kan han altså tangere rekorden, og chancerne for, at han kommer på tavlen bør, som det kan ses, bestemt være til stede.

Dagens spilforslag lyder hermed: Robert Lewandowski scorer i Champions League-finalen mod PSG. Hos Onside Betting får man odds 1,60 på dette væddemål.

 

Få ekstra høje odds på finalen hos Onside Betting

Hos Onside Betting kan du i anledning af Champions League-finalen hente to forhøjede odds. Bookmakeren er nemlig i gavehumør, og den giver derfor alle spillere, nye såvel som gamle, muligheden for at vinde ekstra stort, når de spiller på CL-finalen. Du får i den anledning odds 3,5 på, at der scores over 3,5 mål i kampen. Til sammenligning får man odds 2,00 hos Unibet.

Derudover får du hele odds 15,00 på, at kampen går hele vejen til straffespark, hvilket ligeledes er markant over resten af de danske bookmakers. Du kan frit spille på begge odds boosts før kampstart, og du behøves altså ikke nøjes med det ene, og hvis dit spil går hjem, så får du udbetalt din gevinst uden omsætningskrav. Du finder de to oddsboosts her.