Dagens spilforslag – Bayern tager første stik

Kamp: Bayern München – PSG

Spilforslag: Bayern München vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 7. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

To af de helt store favoritter til at vinde denne sæsons Champions League tørner sammen, når Bayern München tager imod PSG.

Begge hold spillede sig videre fra ottendedelsfinalerne uden de store problemer, men her er det spået tæt kamp om pladsen i semifinalerne. Vi regner med, at det bliver regerende mestre Bayern, som vinder første kamp.

 

Derfor vinder Bayern München kampen

Bayern har vanen tro kurs mod endnu et tysk mesterskab. Lykkes det vil det være deres niende på stribe. De er med syv runder igen syv point foran RB Leipzig.

I weekenden slog Bayern netop Leipzig med 1-0 i en kamp, der altså var vital for titelkampen. Kampens eneste mål blev scoret af Leon Goretzka, som sikrede Bayern deres syvende sejr i træk.

To af disse sejre kom i Champions League-ottendedelsfinalerne mod Lazio. Her sikrede Bayern sig som bekendt reelt videre avancement i første kamp, hvor man bankede Lazio med 4-1 i Rom. Returopgøret i München blev vundet med 2-1.

PSG havde heller ikke de store problemer med deres modstander – Barcelona. Her lagde pariserne ud med en 4-1-sejr på udebane. Derefter spillede man 1-1 hjemme i Paris. Mbappé var den store profil med fire af PSGs fem mål.

I den hjemlige liga ser det dog ikke for godt ud for PSG. De har blot fået tre point i deres sidste tre kampe. Her har man slået Lyon men også tabt til Nantes og Lille med henholdsvis 1-2 og 0-1.

Dette er som bekendt en gentagelse af sidste sæsons Champions League-finale. Dengang endte det med en 1-0-sejr til Bayern på en scoring af franske Kingsley Coman.

Vi regner med, at et lignende scenarie vil udspille sig i denne kamp og siger, at Bayern tager endnu en smal sejr.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bayern München slår PSG. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.