Dagens spilforslag – Endnu en målrig udgave af Der Klassiker

Kamp: Bayern München – Borussia Dortmund

Spilforslag: Der scores over 3,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 6. marts kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er ofte meget på spil, når Bayern Müchen og Borussia Dortmund tørner sammen. Det er også tilfældet, når det kommer til dette opgør. Bayern presses hårdt af Leipzig i mesterskabskampen, mens Dortmund er på jagt efter en plads i top fire.

Der har gennem de sidste par sæsoner været en tendens til, at kampene mellem Bayern og Dortmund har været ganske målrige. Denne sæsons første opgør endte 3-2 til Bayern og var dermed ingen undtagelse. Vi regner med, at vi får endnu en målfest at se, når det går løs på Allianz Arena i München.

 

Derfor scores der over 3,5 mål i kampen

Bayern har gennem denne sæson ikke været helt så stabile, som de plejer. I midten af februar spillede man 3-3 med bundholdet Arminia Bielefeld. Det blev fulgt op med et 2-1-nederlag til Frankfurt.

I de efterfølgende to kampe har de dog været overbevisende mod Lazio og senest FC Köln. Lazio blev i Rom slået med 4-1, mens fik en snitter på 5-1 i München.

Robert Lewandowski, som igen i denne sæson har et vanvittigt scoringsnit, scorede tilsammen tre mål i de to kampe. Inden mødet med Dortmund har han scoret 28 mål i 22 kampe i Bundesligaen.

Dagens modstander Dortmund har efter en svær periode med fem point på seks kampe fået tiltrængt succes med seks point mod bundholdene Bielefeld og Schalke. Her vandt man med henholdsvis 4-0 og 3-0. Håland og Sancho scorede hver to af de syv mål.

Dette opgør har som nævnt leveret en del mål gennem de sidste par sæsoner. Ser man på de sidste ti møder mellem Bayern og Dortmund, er de syv endt med over 3,5 mål.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores over 3,5 mål i Bayern München – Borussia Dortmund. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.