Dagens spilforslag – Bayern holder kursen mod Hertha

Kamp: Hertha Berlin – Bayern München

Spilforslag: Bayern München vinder kampen med mindst to mål (Bayern München -1)

Odds: 1,69

Spilstop: 5. februar kl. 20:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Bayern München har vundet deres sidste fire kampe på stribe og jagter endnu en sejr, når turen går til Berlin, hvor et møde med Hertha venter.

Hjemmeholdet har blot hentet fire point i deres seks kampe, siden den tyske liga vendte tilbage fra julepause. Senest har man tabt tre kampe på stribe.

Derfor er der lagt op til en hård opgave mod et Bayern-hold, som lader til at storme mod endnu et mesterskab. Vi regner da også med, at Bayern efter kampen kan rejse sydpå med tre point i bagagen.

 

Derfor vinder Bayern München med mindst to mål

Bayern har haft et par svipsere mod Hoffenheim og senest Borussia Mönchengladbach, men ellers er det gået efter planen for Bayern. Efter 19 kampe fører man nemlig ligaen med syv point ned til RB Leipzig.

Bayerns sidste to kampe har været en 4-0-sejr over Schalke 04 samt 4-1 mod Hoffenheim. Dermed fik man revancheret nederlaget fra anden spillerunde til Hoffenheim. Det er især Thomas Müller, som har været i målhumør i disse sejre med tre scoringer i de to kampe, mens Robert Lewandowski har tegnet sig for to.

Ser man på Bayerns modstander Hertha Berlin, så ser det noget mere dystert ud. Hertha har som nævnt blot hentet fire point i de seks runder siden vinterpausen. De sidste tre kampe mod Hoffenheim, Werder Bremen og Frankfurt blev tabt med henholdsvis 3-0, 4-1 og 3-1.

Hertha har lukket 35 mål ind og har dermed ligaens tredje ringeste forsvar – kun overgået af Mainz og Schalke. Nu møder de så ligaens suverænt bedste offensiv i form af Bayern, som har scoret hele 57 mål på 19 kampe, hvilket vil sige tre per kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bayern München slår Hertha Berlin med mindst to mål (Bayern München -1). Hos Onside Betting får man odds 1,69 på dette væddemål.