Dagens spilforslag – Bayern slår Barca

Kamp: Bayern München – Barcelona

Spilforslag: Bayern München vinder kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 8. december kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Barcelonas fortsatte deltagelse i Champions League er fortsat uvist inden sidste spillerunde af gruppespillet. Derfor er Bayern München da bestemt heller ingen ønskemodstander, når man står i en sådan situation.

En trøst for den kriseramte catalanske klub er dog, at Bayern München allerede er videre. Det betyder dog på ingen måde, at de har tænkt sig at tage let på opgaven, når det går løs hjemme på Allianz Arena.

Bayern går ind til kampen med en vigtig sejr over Dortmund i Bundesligaen, som gør, at man sidder lidt mere sikkert på førstepladsen. De har naturligvis også en bred trup, hvor selv reserverne kan volde Barca problemer. Vi tror, at Bayern tager en vigtig sejr.

 

Derfor vinder Bayern München kampen

Som nævnt er Bayern qua deres fem sejre på fem kampe allerede videre til ottendedelsfinalerne. Bortset fra den seneste 2-1 sejr ude mod Dynamo Kiev har alle sejrene været ganske suveræne.

Det gælder også, da de mødte Barca på Camp Nou til tilbage i midt-september. Den gang sikrede to mål af Robert Lewandowski og et enkelt af Thomas Müller en flot 3-0-sejr.

Det er naturligvis muligt, at Bayern vælger at give et par af deres stjerner en pause. Et eksempel på en spiller, som man kan smide ind i stedet er Serge Gnabry, som var på bænken mod Dortmund.

Man vil naturligvis også meget nødigt tabe hjemme i München. Derfor må man vente, at der ikke bliver tale om massive ændringer. Det kunne være interessant at se en spiller som Lewandowski i aktion.

Med til historien hører også, at Barcelona fortsat ikke har fundet formen under Xavi. Det så ellers godt ud med sejre over Espanyol og Villarreal. Senest måtte man dog indkassere et 0-1-nederlag til Real Betis. Man har desuden blot holdt én clean sheet i sine seneste ti ligakampe.

Vi regner tror, at de får en hård aften i Bayern, hvor vi tipper en sejr til tyskerne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bayern München vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,71 på dette.