Dagens spilforslag – BATE Borisov vinder med mindst to mål

Kamp: Vigvam Smolevichy-BATE Borisov

Spilforslag: BATE Borisov vinder med mindst to mål (-1)

Odds: 1,80

Spilstop: 10. maj kl. 17:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

BATE Borisov er endelig kommet i gang efter en noget sløj start på sæsonen. Det hviderussiske storhold er med i toppen af ligaen samt i pokalfinalen. Nu skal de på, hvad må formode bliver en overkommelig opgave ude mod Vigvam Smolevichy. Smolevichy har stadig sæsonens første sejr til gode, og der er ikke meget, der tyder på, at denne skulle komme mod mægtige BATE Borisov. Vi regner derfor med, at BATE Borisov let fejer Vigvam Smolevichy af banen.

 

Derfor vinder BATE Borisov med mindst to mål

BATE Borisov fik rædsom start på denne sæson i den hviderussiske Premier League. Her lagde man nemlig ud med at tabte sine to første kampe til Energetik-BGU Minsk og Slavia Mozyr. Herefter har man dog fået styr på sagerne. I de efterfølgende fem kampe har man nemlig hentet hele 13 ud af 15 mulige point, hvilket selvsagt er imponerende.

Der har vel at mærke været et par imponerende resultater blandt disse. Man slog eksempelvis FK Minsk med 3-0 i Minsk. FK Minsk er kendt som et stærkt hold på hjemmebane og var ganske godt kørende i ligaen forud for mødet med BATE Borisov. Deres 2-0-sejr ude mod Gorodeya var ligeledes imponerende. Senest slog man Neman Grodno med 3-1 på hjemmebane. I pokalen kvalificerede BATE Borisov sig til finalen efter en 2-0-sejr hjemme mod Slavia Mozyr. BATE havde tabt første semifinale med 1-0, men de viste altså stort mentalt overskud ved at komme tilbage i anden kamp. Kort sagt så kører det på skinner for BATE Borisov for tiden.

 

BATE har mål i støvlerne

Det er derfor svært at se, hvordan Vigvam Smolevichy skulle være i stand til at stoppe dem. Oprykkerne har endnu deres første sejr i Premier League til gode. De har blot fået skrabet tre point sammen fra sæsons første syv kampe. I starten af sæsonen kunne de i det mindste trøste sig med, at de ikke lukkede mere end et mål ind i deres kampe. Den statistik er dog blevet sat over styr i Smolevichys seneste kampe, hvor de har tabt 3-1 og 2-0 til henholdsvis Dynamo Minsk og Energetik-BGU Minsk.

BATE har derimod virkelig ramt målformen. Borisov-mandskabet har i deres sidste fem kampe vundet med to eller flere mål i de fire af disse. Den eneste gang det glippede var mod topholdet Torpedo Zhodino. Derfor mener vi, at alt taler for endnu en BATE Borisov-målfest mod et kriseramt Smolevichy-hold.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Ahal slår Energetik med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 1,83 på dette resultat.