Dagens spilforslag og odds: Sean Dyche snupper sejren i Istanbul

Spilforslag hver dag

Kamp: İstanbul Başakşehir F.K. – Burnley F.C.
Spilforslag: 2
Odds: 4,60
Bookmaker: bet365

 

Spil på Burnley-sejr hos bet365

 

İstanbul Başakşehir F.K. imponerede i sidste sæson, da de sluttede på tredjepladsen i den tyrkiske Süper Lig. Derfor har de nu chancen for at kvalificere sig til Europa League, men det bliver bestemt ikke nogen nem opgave. De skal således op imod Burnley F.C., som også spillede en fremragende sæson. Der var nok ikke særlig mange som havde regnet med, at de ville slutte på en syvendeplads i Premier League. Det endte dog alligevel med at blive tilfældet. Selvom Sean Dyche er hårdt ramt af skader på nuværende tidspunkt, så tror vi stadig på, at han kan trække sig sejrrigt ud af denne duel.

 

The Clarets kan klare skærene

Det er bestemt ikke særlig sjovt at være Burnley-manager på nuværende tidspunkt. Truppen er nemlig hårdt ramt af skader, og det er da også derfor, at de er blevet gjort til underdogs mod Başakşehir. Udover at mangle både Nick Pope og Tom Heaton i målet, så må Sean Dyche således også se bort fra Steven Defour, Aaron Lennon, Chris Wood, Robert Brady og Stephen Ward. Med alle disse folk på lazarettet kommer deres startopstilling nok til at se nogenlunde sådan her ud (4-4-2): Lindegaard – Lowton, Mee, Tarkowski, Ward – Guðmundsson, Westwood, Cork, Lennon – Wood, Vokes.

Selvom tyrkerne er ganske godt kørende og gjorde det glimrende i sidste sæson, så er Premier League en af verdens stærkeste ligaer. Hvis englænderne kommer i den ovenstående opstilling, så synes vi, at de har gode chancer for at sikre sig en sejr og et godt udgangspunkt på udebane. Derudover får man mere end fire gange penge igen, og det mener vi er for højt sat. Også selvom gæsterne er hårdt ramt af skader, og de bliver nødt til at bruge deres danske tredjevalg mellem stængerne.

Derfor anbefaler vi at spille på, Burnley F.C. vinder kampen hos bet365. I skrivende stund kan man få odds 4,60, men oddset kan både falde og stige inden kampstart klokken 20:00.

 

Spil på Burnley-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365's officielle logo på en grøn baggrund. Hos bet365 kan man oddse på Ligue 1 og livestreame gratis