Kamp: Barcelona-Napoli

Spilforslag: Barcelona vinder kampen

Odds: 1,62

Spilstop: 8. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Barcelonas sæson i La Liga blev en skuffelse, da Real Madrid endte med at løbe med mesterskabet. Hvis deres sæson skal reddes, skal de vinde Champions League. Her er første skridt på vejen at komme forbi Napoli. Første kamp i Italien endte 1-1. Det giver Barcelona en lille fordel inden returkampen. Vi regner da også med, at catalanerne gør arbejdet færdigt.

Derfor vinder Barcelona

Første kamp i Napoli var en ret lige affære. Napoli kom foran efter en halv times spil, da belgiske Dries Mertens scorede efter oplæg af Piotr Zielinski. Barca svarede dog igen 12 minutter inde i anden halvleg, da Antoine Griezmann bragte balance i regnskabet.

Det vel med andre ord sige, at Barcelona kan spille sig videre med o-0 eller en sejr. I første opgør havde catalanerne bolden i to tredjedele af kampen, og man vil naturligvis se et lignende kampbillede på Camp Nou.

Barcelona kommer til at mangle Arturo Vidal og Sergio Besquets på midtbanen. Busquets har karantæne på grund af for mange gule kort, mens Vidal blev udvist efter to gule kort i første møde mellem Barcelona og Napoli.

Det vil som så ofte før først og fremmest være op til Lionel Messi at føre Barcelona frem mod sejr. Den lille argentiner blev ikke overraskende topscorer i La Liga, hvor han nåede op på hele 25 mål i løbet af 33 kampe. Han vil naturligvis får hjælp af Luis Suarez og Griezmann.

Napoli har haft en skuffende sæson i Serie A, hvor man sluttede på en syvendeplads. De fik god lidt oprejsning ved at vinde Coppa Italia. Napoli har ligesom Barcelona ikke tabt i dette års Champions League, men de har mange uafgjorte kampe. I denne kamp ved de, at de skal scorer uanset hvad. Det er naturligvis noget, som Barcelona skal forsøge at udnytte. Dermed mener vi, at Barcelona bør have gode muligheder for at løbe med sejren.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Barcelona vinder kampen mod Napoli. Hos Onside Betting får man odds 1,62 på dette resultat.