Kamp: Barcelona-Bayern München

Spilforslag: Bayern München vinder kamp

Odds: 2,00

Spilstop: 14. august kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Det bliver en kamp mellem to af Europas absolut største klubber, når Barcelona og Bayern München mødes i Champions Leauges kvartfinaler. Barcelonas hjemlige sæson endte med at blive en stor skuffelse. De har dog stadig en mulighed for at rette op på det i Champions League. Bayern har som så ofte før fejet al modstand af banen og virker ikke til at ryste. Barcelona kan med andre ord let gå en hård aften i møde.

 

Derfor vinder Bayern München

Bayern har som nævnt ikke været til at stoppe de sidste mange måneder. Deres seneste 27 kampe i alle turneringer er end med 26 sejre og blot én uafgjort. Det betyder naturligvis, at man allerede har sikret sig endnu et mesterskab samt en pokaltitel. Dermed kan man altså gøre rent bord med endnu en triumf i Champions League.

I gruppespillet mødte man Olympiakos, Røde Stjerne og Tottenham, som alle blev slået to gange. Herefter stod den på to kampe mod Chelsea. Det reelt allerede slut efter første ottendedelsfinale. Her slog Bayern nemlig Chelsea med 3-0 på Stamford Bridge. Det fik dog ikke Bayern til at tabe fokus, og man vandt 4-1 hjemme i München. Bayerns helt store profil Robert Lewandowski scorede tre mål i de to kampe mod Chelsea. Han er i alt oppe på 13 mål i syv Champions League, og derfor en mand som Barcelona skal forsøge at lukke ned for.

Barcelona har også tilgode at prøve at tabe i denne sæsons Champions League. Her har de vundet fem kampe og spillet tre uafgjort. En af disse uafgjort kom i den første ottendedelsfinale mod Napoli, som endte 1-1. I returkampen var Barcelona overbisende, da de vandt med 3-1 på hjemmebane.

Nu skal Messi og resten af holdet møde Bayern over én kamp i Portugal. De to hold har mødt hinanden ti gange. Her har Bayern vundet seks gange og Barca to, mens to kampe er endt uafgjort. Bayern var sammen med Manchester City holdet, som alle ville undgå at trække. Barcelona var ret så ustabile i slutfasen af La Liga, hvor man tabte mesterskabet på gulvet. Derfor regner vi med, at Bayern udbygger deres vanvittige stime af kampe uden nederlag.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bayern München vinder kampen mod Barcelona. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette resultat.