Kamp: Barcelona-Atlético Madrid

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 30. juni kl. 22:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Barcelonas pointtab i seneste spillerunde betød, at man har mistet førstepladsen i La Liga til Real Madrid. Derfor skal man bruge en sejr hjemme mod Atlético Madrid. Det bliver naturligvis ikke nogen let opgave mod et Atlético-mandskab, som er kendt for at stå utroligt godt defensivt. Vi regner derfor med, at det bliver en kamp med få, hvor Barca skal forsøge at bryde det stærke Atlético-forsvar op.

 

Derfor scores der under 2,50 mål

Seneste spillerunde var en katastrofe for Barcelona. Her mødte man Celta Vigo på udebane. Det startede eller planmæssigt for Barcelona, da Luiz Suárez efter 20 minutter sit første mål efter sin lange skadespause. Fem minutter inde i anden halvleg udlignende Celtas Fedor Smolov. Midtvejs i anden halvlegen var det igen Suárez, som var på pletten efter endnu et oplæg fra Lionel Messi. Iago Aspas fik dog ødelagt det hele for Barca få minutter før kampens afslutning. Dermed endte Barcelona med at tabe to point i mesterskabsduellen mod Real Madrid. Nu er de to point efter rivalen med seks kampe igen.

Kun Real Madrid har tabt færre kampe end Atlético. Blot fire gange er de gået fra banen som tabere. Det til trods er de hele 11 point efter Barca på andenpladsen, som vel at mærke har tabt en kamp mere. Årsagen til dette er, at de har spillet hele 13 kampe uafgjort. Atlético er kendt som et hold, hvor defensiven er i top, mens det står lidt mere sløjt til i angrebet, hvor det blot er blevet til 41 mål i 32 kampe. De har fire mål fra deres seneste tre kampe mod Real Valladolid, Levante og Deportivo Alavés.

Atlético har været gode til at lukke af i denne sæsons kampe mod Barcelona og Real Madrid. Kampene mod Real er endt 0-0 og 1-0 til Real. Sæsonens første ligakamp mod Barca endte med et 1-0-nederlag. Barcelona har desuden haft svært ved at bryder deres modstandere op i flere af deres seneste kampe. Det så man eksempelvis i deres 1-0-sejr mod Athletic Bilbao og før det i 0-0-kampen mod Sevilla. Vi mener derfor, at der er gode chancer for, at der kommer få mål i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Barcelona-Atlético Madrid. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.