Kamp: Australien – Japan

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 2,04

Spilstop: 24. marts kl. 10:10

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

VM-billetterne begynder så småt at være fordelt rundt omkring i verden. Et af de steder, hvor der stadig er noget at spille om er i Asiens Gruppe B.

Her har Japan blot tre point ned til Australien med to runder igen. Det vil sige, at japanerne med en sejr kan sikre sig en billet til VM 2022. Uafgjort vil også være et fornuftigt resultat for japanerne.

Australien går derimod ind til kampen med den viden, at de meget gerne skal bruge tre point, ellers ender de med stor sandsynlighed i playoff.

Der er med andre ord lagt op til en spændende kamp, når Australien og Japan mødes i Sydney. Vi regner også med, at det bliver en tæt kamp, hvor det ender med, at begge hold får scoret.

 

Derfor scorer begge hold

Japan havde ryggen mod muren efter de første tre kampe i denne fase af kvalifikationen. Her havde man nemlig blot tre af ni mulige point, mens rivalerne Australien og Saudi Arabien begge havde ni point.

Japan fik dog rejst sig med en meget vigtig 2-1-sejr over netop australierne. Denne kom i hus efter en scoring af Ao Tanaka og et selvmål af Aziz Behich, mens Ajdin Hrustic scorede for Australien.

Siden da har man vundet de efterfølgende fire kampe. Senest blev det til en imponerede 2-0-sejr hjemme mod Saudi Arabien.

Australiens vej mod direkte kvalificering led et knæk i seneste runde, hvor man skuffede ved spille 2-2. Dermed skal de som beskrevet bruge tre point i denne kamp, da Japan i sidste runde har Vietnam, mens Australien skal på i mod Saudi Arabien.

Det at der er så meget på spil for begge hold, mener vi bør resultere i en kamp, hvor begge hold i løbet af kampen oplever, at de skal ud over stepperne.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Australien og Japan. Hos Marathonbet får man odds 2,04 på dette.